Mona Kasten
Svajoti

Mona Kasten

Svajoti

romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Svajoti
Diktorius:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
12 val. 21 min. 40 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-01-5502-8
Išleidimo duomenys:
Alma littera 2023 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
3.3
2 įvertinimai
viršelis
Aprašymas

NEW ADULT knygų serija apie jaunuolius, baigusius mokyklą ir pradedančius naują gyvenimo tarpsnį. Tai istorijos apie daugybę „pirmųjų kartų“ – savarankiško gyvenimo pradžią, studijas, seksualines patirtis, santykius su naujais draugais.

Jie prarado tikėjimą savo laime, bet vėl susitikę mokosi svajoti.

Džudė Livingston prarado viską: darbą, santaupas ir didžiąją svajonę tapti garsia aktore Los Andžele. Kadangi ji nedrįsta pasipasakoti tėvams apie nesėkmę, telieka traukti į Vudshilą ir apsigyventi vyresnio brolio Ezros namuose. Įsikurti po vienu stogu drauge su su Bleiku Endriu, kuris yra ne tik geriausias Ezros draugas, bet ir pirmoji Džudės meilė. Jiedu buvo pora, bet Džudė, nutraukė santykius. Atvykusi į Vudshilą ji akimirksniu supranta, kad Bleikas iki šiol jai neatleido, nors praėjo pusantrų metų. Jis šaltas, nedraugiškas ir nepraleidžia progos parodyti, kaip jam nemalonu būti šalia. O Džudė iš visos širdies trokšta vėl susidraugauti.

Bet kuo dažniau jiedu bendrauja, tuo sunkiau nekreipti dėmesio į juos siejančią trauką. Netrukus tiek Džudei, tiek Bleikui iškyla klausimas, ar jie pasirengę antrą kartą rizikuoti savo širdimis.