Tom Hoobyar, Tom Dotz, Susan Sanders
NLP vadovas

Tom Hoobyar, Tom Dotz, Susan Sanders

NLP vadovas

susikurkite save tobulesnį

Pavadinimas:
NLP vadovas
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio puslapių skaičius:
464
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786099603308
Išleidimo duomenys:
Liūtai ne avys 2019 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

NLP (neurolingvistinis programavimas) padėjo milijonams žmonių įveikti savo baimes, labiau pasitikėti savimi, pagerinti santykius ir siekti tiek asmeninės, tiek profesinės sėkmės.

Šis lengvai skaitomas "NLP Vadovas: neurolingvistinis programavimas", kurį parašė trys patyrę NLP specialistai praktikai ir konsultantai, padės NLP taikyti kasdien. Susipažinę su realiomis autorių istorijomis, lengvai perprasite NLP strategijas, kurių reikia norint pasiekti konkrečių rezultatų versle ir gyvenime.

Skaitydami „NLP vadovą“ pastebėsite, kad imate mąstyti kitaip ir taikyti būdus, leidžiančius sėkmingai susidoroti su iššūkiais ir geriau išnaudoti galimybes.

Knygoje "NLP Vadovas: neurolingvistinis programavimas" taip pat mokoma bendravimo įgūdžių, supažindinama, kaip geriau suprasti kitus, įvertinus skirtingus modalumus (penkis jutimus) ir submodalumus (tam tikras jutiminio suvokimo savybes, pavyzdžiui, ryškumą esant vaizdiniam suvokimui). Apskritai, ji supažindina, kaip pagerinti savęs suvokimą.

Čia pateikti pagrindiniai NLP principai, suskaidyti į smulkius, lengvai pasiekiamus tikslus.

Autorių nuomone, mes galime pakeisti savo pasaulį ir dalykus, dėl kurių patiriame įtampą, tereikia pakeisti požiūrį į juos. Mes galime apgalvoti savo vidinius balsus ir įvertinti, kieno jie iš tikrųjų. Mums gali praversti net akių judesių integravimas, leidžiantis atsipalaiduoti, sušvelninti traumos pasekmes ir atsikratyti skausmingų prisiminimų.