Catriona Ward
Paskutinis namas Nereikalingųjų gatvėje

Catriona Ward

Paskutinis namas Nereikalingųjų gatvėje

trileris

Autorius:
Pavadinimas:
Paskutinis namas Nereikalingųjų gatvėje
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
11 val. 24 min. 3 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-466-658-2
Išleidimo duomenys:
Tyto alba 2022 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
2.8
2 įvertinimai
viršelis
Aprašymas

Šiandien – Mergaitės su ledinuku metinės. Tai nutiko prie ežero prieš vienuolika metų: mergaitė pirma buvo, o tada dingo. Taigi štai tokią, ir šiaip jau prastą, dieną sužinau, kad tarp mūsų yra Žudikas.

Prieš daugelį metų dingo mažoji šešiametė Di sesutė. Vienintelis įkaltis, kurį Di turi, yra sena įtariamojo nuotrauka. Nors joje beveik nesimato veido, bet yra vienas labai svarbus dalykas – adresas: paskutinis namas Nereikalingųjų gatvėje.

Tame name užkaltais langais gyvena Tedas, Ollivija ir Lorena. Tedas - keistuolis, apie dvidešimt septynerių metų nevedęs vyras. Olivija - nepaprastai protinga katė, kuri viską supranta, o kai būna visai riesta, kreipiasi į Dievą patarimo. Lorena - trylikametė Tedo dukra, paauglė; ji negali vaikščioti, todėl važinėja po namą rožiniu dviračiu. Olivija ir Lorena nutuokia viena apie kitos egzistavimą, bet niekada nėra viena kitos mačiusios. Tokie paskutinio namo Nereikalingųjų gatvėje gyventojai.

Di įsitikinusi, kad būtent Tedas atsakingas už sesutės dingimą. Todėl ji išsinuomoja kaimyninį namą ir pradeda savo tyrimą.

Šiurpi ir paini istorija tikriems psichologinių trilerių mėgėjams. Autorė iki pat paskutinio knygos puslapio vedžioja skaitytoją už nosies manipuliuodama jo emocijomis ir mintimis, sukeldama vis daugiau naujų minčių apie tai, kas gi čia vyksta!!?

Ši amerikiečių rašytojos Catriona Ward knyga - puikus kūrinio su nepatikimu pasakotoju pavyzdys. Kalbanti katė lesbietė tikrai nėra patikima pasakotoja. Jos šeimininkas Tedas – gana keistas vyras, apie kurį vargu ar galima pasakyti, kad jam viskas gerai. Di – mergina, kuri labai keistomis aplinkybėmis neteko jaunesnės sesers. Tiesą sakant, jos netektis prieš daugelį metų ir taps įvykiu, kuris visiškai skirtingų žmonių likimus susuks į kietą raizginį.