Anne Tyler
Garetų šeimos istorija

Anne Tyler

Garetų šeimos istorija

romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Garetų šeimos istorija
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
7 val. 43 min. 32 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-466-755-8
Išleidimo duomenys:
Tyto alba 2023 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
3.0
1 įvertinimas
viršelis
Aprašymas

Joks praeivis nieku gyvu nesuprastų, kad Garetai pažįsta vienas kitą. Jie atrodė tokie išblaškyti, ir tokie vieniši.

1959 metų vasarą Garetai išvyksta į savo pirmąją ir paskutinę šeimos kelionę. Kartu gyvendami nedideliame namelyje prie ežero, jie jaučiasi kaip niekad nutolę vienas nuo kito. Tėtis Robinas niekaip nesugeba atsipalaiduoti ir pasimėgauti atostogomis, jo žmona Mersė tiesiog nori tapyti ir ieško bet kokios progos pabėgti. Jųdviejų dukrų – atsakingosios vyresnėlės Alisos ir patrakėlės Lilės – beveik niekas nesieja, o mažylis Deividas gyvena savo uždarame pasaulyje. Visgi vienas atostogų įvykis negrįžtamai paveiks tolesnius Garetų santykius ir visas ateinančias kartas.

„Garetų šeimos istorija“ - tai istorija apie šeimą. Šeimą, kuri gali įkvėpti, bet ir sužlugdyti, priimti, bet ir atskirti, kurioje jautiesi savas, bet kartu ir svetimas. Anne Tyler jaudinamai, neįtikėtinai įžvalgiai, su šiluma ir humoru pasakoja apie kasdienį mūsų gyvenimą ir sudėtingus santykius šeimos narių, su kuriais esame susieti amžinai.

Tai nepaprasto subtilumo ir grakštumo šeimos saga, romanas, parodantis, kad net sulaukusi 80 metų, Anne Tyler tebėra viena geriausių pasaulio rašytojų.“
The Spectator