Lynda Mullaly Hunt
Žuvelė medyje

Lynda Mullaly Hunt

Žuvelė medyje

romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Žuvelė medyje
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
5 val. 53 min. 55 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-466-662-9
Išleidimo duomenys:
Tyto alba 2022 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
4.6
7 įvertinimai
viršelis
Aprašymas

Lynda Mullaly Hunt – Konektikute gyvenanti rašytoja, buvusi mokytoja, rašanti knygas paaugliams ir apie paauglius. Jos knygos „One for the Murphys" ir „Fish in a Tree" („Žuvelė medyje") yra įvertintos daugybe apdovanojimų. „Žuvelė medyje" pateko ir į „New York Time" bestselerių sarašą.

Šeštokei Alei puikiai sekasi matematika, ji talentingai piešia, tačiau skaitymas – tikra kankynė. Kitiems lengvai įveikiamas tekstas Alei tampa didžiuliu išbandymu. Todėl būti išsiųstai į direktoriaus kabinetą jai daug geriau, nei garsiai skaityti visai klasei. Alė pakeitė jau septynias mokyklas, bet niekas lig šiol rimtai nesidomėjo mergaitės problema. O ir pati Alė puikiai išmoko išsisukinėti ir slėptis po užsispyrėlės kauke. Tačiau viskas pasikeičia, kai į mokyklą ateina naujas mokytojas – ponas Danielsas. Jis mato protingą, kūrybingą, gabią mergaitę, kuri tiesiog turi disleksijos sutrikimą. Netrukus Alės gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis ir neįmanoma tampa įmanoma!

Jaudinanti, nuoširdaus sąmojo kupina istorija apie drąsius vaikus, kurie nebijo išsiskirti ir būti savimi, ir mokytojus, kurie pirmiausia mato vaiką, o tik paskui mokinį, kurie tiki, kad kiekvienas turi ypatingų talentų.

Kiekvienas esame protingas savaip. Bet jei spręsi apie žuvį pagal jos gebėjimą įlipti į medį, ji visą gyvenimą manys, kad yra kvaila.