Robert T. Kiyosaki, Kim Kiyosak
XXI amžiaus verslas

Robert T. Kiyosaki, Kim Kiyosak

XXI amžiaus verslas

Pavadinimas:
XXI amžiaus verslas
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio puslapių skaičius:
191
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-437-387-9
Išleidimo duomenys:
Eugrimas 2019 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

Robertas T. Kiyosakis yra multimilijonierius, investuotojas, verslininkas, lektorius ir bestselerių autorius. Būdamas 47-ių metų atsisakė aktyvaus dalyvavimo versle, įkūrė įmones „Cashflow Technologies“ ir „Rich Dad“ bei pradėjo finansinio edukatoriaus karjerą. Robertas T. Kiyosakis parašė 16 knygų, kurios išleistos bendru 27 milijonų egzempliorių tiražu.

Knygoje „XXI amžiaus verslas“ autorius tęsia savo misiją, kalbėdamas apie tai, kad „patikimų ir stabilių darbo vietų šiandien nebėra“ ir tai atsitiko dėl vieno priežasties – švietimo sistema besimokantiems neduoda adekvačių, realybei tinkančių finansinių žinių. Anot Roberto T. Kiyosakio, šiuolaikiniai žmonės neįsivaizduoja savo gyvenimo be samdomo darbo ir įrodo, kad, žvelgiant iš istorinės perspektyvos, galima elgtis kitaip. Agrarinėje epochoje daugelis žmonių buvo smulkūs verslininkai: mėsininkai, kepėjai, amatininkai, perduodantys savo verslą palikuonims. Knyga „XXI amžiaus verslas“ turėtų pakeisti skaitytojo supratimą apie pinigų uždirbimo taktikas, parodys būdų užsidirbti įvairovę ir atskleis, kurie iš jų yra geriausi ir naudingiausi.

Raktažodžiai