Robert L. Dilenschneider
Sprendimai, pakeitę pasaulį

Robert L. Dilenschneider

Sprendimai, pakeitę pasaulį

pasaulį pakeitusių žmonių patarimai

Pavadinimas:
Sprendimai, pakeitę pasaulį
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
8 val. 50 min. 55 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-01-4149-6
Išleidimo duomenys:
Alma littera 2020 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

Komunikacijos ir lyderystės guru Robert L. Dilenschneider savo knygoje „Sprendimai, pakeitę pasaulį“ rėžia paprastą tiesą – jūsų ateitis priklauso nuo jūsų sprendimų. Tai įkvepianti knyga, kurioje pasakojama, kaip reikėtų patobulinti savo elgesį tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime bei tapti puikiu lyderiu.

Žmones vienija tai, kad visi mes gyvename chaose bei turime begalybę pasirinkimų įvairiose srityse. Tačiau sprendimus kiekvienas priima skirtingai ir šis pasirinkimas gali nulemti ne tik mūsų ateitį, bet ir padaryti įtaką kitų žmonių gyvenimams. Natūralu, kad dažnai abejojame, todėl sunku apsispręsti sudėtingose situacijose, nesvarbu ar tą padaryti reikia asmeniniame gyvenime, ar verslo pasaulyje.

Knygoje Robert L. Dilenschneider dalijasi žymių žmonių, kurie nuolat turėjo priimti itin svarbius sprendimus, pasirinkimais. Leidinyje aptariami tokių lyderių kaip Harry Truman, Abraham Lincoln, Henry Ford, Marie Curie, Malala Yousafzai, Margaret Thatcher ir kitų iškilių asmenybių sprendimai, padaryti tam tikrose situacijose. Teisingi pasirinkimai šiuos žmones padarė žinomais. Kaip pavyzdžius naudodamas realius scenarijus, autorius paaiškina, kaip galite pritaikyti jų principus savo asmeniniame ir profesiniame gyvenime.

Ryžtas, kantrybė ir praktinis mąstymas – savybės, kurių galite pasisemti iš knygoje aptariamų politikų, mokslininkų, ekonomistų, išradėjų, verslininkų, teologų, aktyvistų ir karo bei taikos vadų. Patarimai suteiks jums reikalingų įrankių, kurie padės pakeisti gyvenimą bei palengvins pasirinkimus. Tiek didelis, tiek mažas sprendimas gali suformuoti ateitį minutėms, dienoms, savaitėms ar net metams į priekį. „Sprendimai, pakeitę pasaulį“ – motyvuojantis žingsnis teisinga linkme.