Anuschka Rees
Tobulas garderobas

Anuschka Rees

Tobulas garderobas

praktiški patarimai, kaip be vargo susikurti asmeninį stilių ir svajonių garderobą

Autorius:
Pavadinimas:
Tobulas garderobas
Diktorius:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
6 val. 4 min. 23 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-5-415-02578-7
Išleidimo duomenys:
Vaga 2019 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

Frazę „Neturiu ką apsirengti!“ yra ištarusi kiekviena moteris. Ir visai nesvarbu, kad spinta lūžta nuo drabužių. Mums į pagalbą skuba garsi tinklaraštininkė Anuschka Rees su savo debiutine knyga „Tobulas garderobas: praktiški patarimai, kaip be vargo susikurti asmeninį stilių ir svajonių garderobą“. Stiliaus patarimų rinkinys padės į savo drabužius pažvelgti kiek kitomis akimis.

Anuschka Rees teigia, kad prieš pradėdamos formuoti savo spintos turinį, turime suvokti, kas mums iš tiesų tinka bei patinka bei išgryninti savo stilių.

Autorė pataria kelias savaites stebėti savo aprangą ir užsirašyti pastabas. Dienoraštis padės suprasti, ką intuityviai renkamės dažniausiai. Gal visada to paties ilgio suknelę ar vieno stiliaus kelnes? Tada Anuschka siūlo atsakyti į klausimą, kas gi nulėmė tokį pasirinkimą. Ar drabužių derinį rinkomės todėl, kad su juo jaučiamės pasitikinčios savimi, gražios bei patogiai? Tai yra teisingas atsakymas. Neteisingu pasirinkimu laikytume atvejį, kuomet taip apsivilkome tik todėl, kad nieko kito nesugalvojome.

Atradusios patinkančius derinius jau galėsime pradėti eksperimentuoti, ieškoti įkvėpimų bei formuoti savo garderobą. Autorė kviečia nebijoti asmeninės uniformos ir primena, kad net tokie garsūs mados pasaulio žmonės kaip Anna Wintour, visada rengiasi labai panašiai ir dviračio neišradinėja.