Ryan Holiday
Kliūtis paversk galimybėmis

Ryan Holiday

Kliūtis paversk galimybėmis

laikui nepavaldūs dėsniai kaip išbandymus paversti pergale

Autorius:
Pavadinimas:
Kliūtis paversk galimybėmis
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio puslapių skaičius:
176
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786098210187
Išleidimo duomenys:
Tobulėjimo projektai 2019 | Gargždai
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

Knyga „Kliūtis paversk galimybėmis: laikui nepavaldūs dėsniai, kaip išbandymus paversti pergale“ tapo kultine klasika, kurią pamėgo daugybė žmonių visame pasaulyje, pritaikančių šios knygos išmintį tam, kad taptų sėkmingesni įvairiausiose srityse.

Politikai, sportininkai, žurnalistai, sporto komentatoriai, komandų treneriai nuolat naudojasi knygoje „Kliūtis paversk galimybėmis: laikui nepavaldūs dėsniai, kaip išbandymus paversti pergale“ pateikiamais patarimais ir pritaiko juos kasdienėje savo veikloje.

Knyga „Kliūtis paversk galimybėmis: laikui nepavaldūs dėsniai, kaip išbandymus paversti pergale“ yra įkvėpta senovės Graikijos filosofijos – stoicizmo, aiškinančio, kad reikia būti ištvermingam ir atspariam, kai tenka susidurti su skausmu ar nesėkmėmis.

Stoikai visa dėmesį nukreipia į dalykus, kuriuos gali kontroliuoti, o visa kita tiesiog paleidžia. Kiekvieną naują kliūtį jie siekia paversti galimybe tapti geresniais, stipresniais, atsparesniais. Kaip prieš 2000 metų yra pasakęs Markas Aurelijus: „Tai, kas kliudė veiklai, katina ją. Tai, kas pastoja kelią, tampa priemone.“