Genovaitė Marija Petronienė
Laimės svarstyklės

Genovaitė Marija Petronienė

Laimės svarstyklės

pasverk savąjį Aš

Pavadinimas:
Laimės svarstyklės
Diktorius:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
9 val. 59 min.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-01-3149-7
Išleidimo duomenys:
Alma littera 2021 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Jei jaučiate, kad esate nepakankamai vertinamas, kokios strategijos laikysitės – kovosite ar būsite taikus ir ieškosite kompromiso? Ar jautrumas iš tiesų reiškia neatsparumą? Kaip suderinti savanaudiškumą su altruizmu? Keldama šiuos ir kitus asmenybės augimui svarbius klausimus psichologė Genovaitė Petronienė knygoje „Laimės svarstyklės“ pasveria abu galimus atsakymo variantus. Juk vieno pasirinkimo, tinkamo visiems, nėra. Kiekvienas randame savo kelią laimės link, tačiau tam būtina tinkamai įvertinti visus galimus pasirinkimus.

Knyga parašyta kaip testas, kur kiekvieną kamuojantį klausimą lydi du galimi atsakymo variantai. Skaitytojas kviečiamas pasirinkti jam artimesnį, jį įsisąmoninti, tačiau kartu pabandyti suprasti ir tuos, kurie mano kitaip. Net jei jums atrodo, kad meilėje svarbu racionalumas, nesmerkite įsitikinusių romantikos galia, o pasirinkę patys būti skeptikais, neniekinkite optimistų.

Knyga, kuri padeda ne tik formuoti asmenybę, atrandant, kas iš tiesų svarbu jums, bet ir liudijimas, koks skirtingas yra pasaulis. Jei kartais jus kamuoja abejonės, ar tinkamus sprendimus priimate, nebijokite pažaisti šį žaidimą – pasverti savo požiūrį ir jo alternatyvą. Nieko blogo pasijusti visą laiką klydus – išnaudokite kiekvieną akimirką likimo siunčiamą progą, suabejokite ir būkite pasiruošę žengti didelį žingsnį kitaip.