William Walker Atkinson
Minties magnetizmas ir traukos dėsnis

William Walker Atkinson

Minties magnetizmas ir traukos dėsnis

mintimis prisitrauk žmones, įvykius ir aplinkybes

Pavadinimas:
Minties magnetizmas ir traukos dėsnis
Diktorius:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
6 val. 51 min. 42 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-8247-93-0
Išleidimo duomenys:
Luceo 2023 | Kaunas
Prieinamos kopijos rengėjas:
Luceo 2024 | Kaunas
Nerezervuotų licencijų skaičius:
8 iš 10
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Knygos autorius Viljamas Atkinsonas (Wiliam Walker Atkinson) vienas pirmųjų Vakarų pasaulyje ėmė kalbėti, kad žmogus, pasitelkęs minties traukos jėgą, gali pats kurti savo tikrovę. Drauge su garsiais savo laiko rašytojais, filosofais ir intelektualais jis organizavo „Naujosios minties“ judėjimą.

Sujungę Rytų filosofiją su krikščionybės doktrinomis, jie su­ kūrė savitą saviugdos sistemą ir išpopuliarino idėją, kad tikrojo dvasingumo tikslas yra padėti žmogui spręsti realias kasdie­nybės problemas. Būtent „Naujosios minties“ judėjimas pa­siūlė vizualizacijos, afirmacijos, minčių energijos kaupimo bei kitas technikas, kurios pripažįstamos bei reikalingos žmonėms ir mūsų dienomis. Viljamas Atkinsonas yra daugiau kaip šimto knygų autorius.

„Mes nuolat spinduliuojame į aplinką silpnesnes ar stipresnes mintis ir paskui renkame savo mentalinio veiksmo vaisius. Tuos vaisius mums sukuria minčių traukos jėga. Mūsų mintys pri­traukia kitų žmonių mintis ir pačius žmones, formuoja įvairias situacijas, sukuria palankias ar nepalankias aplinkybes, padeda siekti sėkmės ar įstumia į nesėkmę. Viskas priklauso nuo dominuojančių minčių.“ – William W. Atkinson