Karen Swan
Slaptoji įlanka

Karen Swan

Slaptoji įlanka

romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Slaptoji įlanka
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
12 val. 18 min. 41 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-466-580-6
Išleidimo duomenys:
Tyto alba 2021 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
4.8
6 įvertinimai
viršelis
Aprašymas

Prikaustantis pasakojimas apie ištikimybę, viltį ir šeimos laimę. Autorės knygos pasižymi patraukliais vietų aprašymais, skatinančiais keliauti ir pažinti šalį. Šį kartą siužetas nukelia į Stokholmą bei jo salyną, kur švedai mėgsta idiliškai vasaroti. Skaitytojų laukia nuostabi gamta, rami aplinka ir jos aplinkoje besivystanti įtampos kupina šeimos drama.

Pagrindinė knygos veikėja britė Bela dirba turtingos švedų šeimos aukle. Jos prižiūrimos dvynukės Elizė ir Tildė – penkerių, Linusas – devynerių. Vaikų tėvai – Hana ir Maksas – miela, laiminga šeima, kuriai malonu dirbti. Auklės pareigos Belai teikia džiaugsmo ir padeda pabėgti nuo asmeninių problemų, paliktų gimtojoje šalyje.

Vieną ankstyvą pavasario rytą Bela atsiliepia į telefono skambutį, kuris sugriauna mylimos šeimos idilę. Moteris, skambinusi iš klinikos, praneša, kad Hanos vyras atsibudo iš komos. Tačiau, kaip taip gali būti? Juk Bela ką tik matė iš namų išeinantį Maksą.

Netrukus paaiškėja tiesa: pirmasis Hanos vyras po avarijos paniro į komą, kurioje praleido septynerius metus. Dabar jis atsibudo, tačiau buvusio gyvenimo nebėra. Morgetų šeimos ir Belos pasaulis pasikeis visiems laikams.