Genovaitė Marija Petronienė
Pakelk mane aukštai

Genovaitė Marija Petronienė

Pakelk mane aukštai

psichoterapinis romanas

Pavadinimas:
Pakelk mane aukštai
Diktorius:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
5 val. 35 min. 6 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-466-497-7
Išleidimo duomenys:
Tyto alba 2020 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
5.0
1 įvertinimas
viršelis
Aprašymas

Genovaitė Bončkutė Petronienė – gerai žinoma profesionali psichoterapeutė. Studentai ją sutinka Vilniaus universiteto, VGTU, Pedagogų profesinės raidos centro, Vilniaus dailės akademijos bei kitų mokymo įstaigų paskaitose. Moteris matoma įvairiose televizijos laidose, taip pat nuolat rašo straipsnius psichologijos temomis. Romanas „Pakelk mane aukštai“ – jau septintoji autorės knyga.

Romanas apie žmogaus virsmą. Susidūrimas su didelėmis gyvenimo problemomis priverčia ieškoti naujo kelio ir transformuotis. Pagrindinė veikėja – moteris, kuri išgyvena skyrybas.

Skaitytojai įsijautę į knygos siužetą pajaus profesionalią Genovaitės Bončkutės Petronienės patirtį. Rašytoja panaudojo realias psichoterapijos žinias ir įtaigiai atskleidė moters vidinį pasaulį, jos bandymą išgyventi, savo kelio paieškas bei suklupimus.

Knyga atskleidžia kaip psichoterapijos metu pasiekiama transformacija. Veikėja patiria stiprius išgyvenimus ir jai tenka rasti būdą gyventi toliau, suprasti savo santykį su aplinkiniu pasauliu, kitais žmonėmis bei įvykiais.

Rašytoja panardina skaitytojus į realią terapiją. Romane kiekvienas atpažinsime dalelę savęs, o sekdami pagrindinės veikėjos pėdsakais būsime įkvėpti ir savo gyvenimo pokyčiams.

Knyga paliečia tokias temas kaip depresija, vidurio amžiaus krizė, vienatvės baimė, traumos ateinančios iš vaikystės. Autorė remiasi realiomis sutiktų žmonių istorijomis ir atskleidžia, kad kiekviena problema turi išeitį ir sprendimo būdą.

Knyga išlipa iš romano žanro ir palaipsniui tampa terapiniu įrankiu, kuris padeda analizuoti save ir atrasti sunkumų sprendimo būdus.