Jennifer Egan
Saldainių namelis

Jennifer Egan

Saldainių namelis

romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Saldainių namelis
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
11 val. 42 min. 14 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-444-519-4
Išleidimo duomenys:
Sofoklis 2023 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Niekada nesusiviliokite saldainių nameliu!

Mes visi trokštame ryšio su kitais, meilės ir autentiškumo. Tačiau kas nutinka, kai pagautas smalsumo žmogus sutinka paaukoti savo privatumą? Ko vertos mūsų mintys ir jausmai, kai jie priklauso ne tik mums vieniems, bet ir visiems norintiems?

Tokią galimybę suteikia technologijų genijaus Bikso Butono sukurta inovacija „Valdyk savo pasąmonę“ – virtuali platforma, leidžianti pasiekti visų jos dalyvių prisiminimus, mintis ir jausmus. Tačiau kokia yra tokio besąlygiško atvirumo kaina? Ar tikrai verta mėginti pakeisti kokią nors tragišką praeities klaidą, bandyti atkurti seniai nutrūkusius ryšius ar suprasti savo tėvus? Nerti į kitų prisiminimus – tarsi berti druskos ant žaizdos. Vis dėlto šis saldainių namelis taip traukia...

Atsakymų ieško knygos herojai – Driu, kurio draugas paskendo vieną jaunatviško šėlsmo naktį, žmonių savybes į formules verčiantis ir vertinantis „skaičiuotojas“ Linkolnas, nuo narkotikų priklausomybės besigydanti Roksė, ypatingą misiją atliekanti vyriausybės agentė Lulu ir kiti. Užėjęs į saldainių namelį negali būti tikras, koks iš jo išeisi – ir ar jis tave išvis paleis. Prisiminimus kitiems atverianti inovacija žada, kad valdysite savo pasąmonę – bet ar susiviliojęs žmogus pajėgus vėl išnerti iš jos gelmių?