Ilona Ežerinytė
Skiriama Rivai

Ilona Ežerinytė

Skiriama Rivai

[apysaka su papildytos realybės elementais]

Autorius:
Pavadinimas:
Skiriama Rivai
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
4 val. 38 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-491-070-8
Išleidimo duomenys:
Dominicus Lituanus 2018 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
AMK 2023 | Vilnius
Nerezervuotų licencijų skaičius:
1000 iš 1000
5.0
1 įvertinimas
viršelis
Aprašymas

„Skiriama Rivai“ – išskirtinė audioknyga jaunimui, kurioje išgirsite ne tik įkvepiančią istoriją, bet ir specialiai kompozitoriaus sukurtas muzikines iliustracijas, kurios subtiliai paryškina istorijos skambesį.

Keturiolikmetį Dovą kamuoja nuobodulys. Visos dienos, namų darbai, tėvai, kambarys, feisbukas, žaidimai, draugai, net krepšinio treniruotės – pilka ir vienoda. Jam ką tik suėjo keturiolika, bet jis tebėra sudėtinė savo tėvų gyvenimo dalis ir privalo daryti viską, ką jie pasako, bet vieną dieną ateis tikrasis svajonių gyvenimas ir Dovas visus sprendimus galės priimti pats. Tačiau dabar jam tenka paklusti net keisčiausioms tėvų užgaidoms – štai tėtis iš Vyriausio Dirigento sulaukia pasiūlymo pagroti kūrinį, kurio 100 metų niekam nepavyko įveikti. Tėtis leidžiasi į nuotykių pilną kelionę laiku, į kurią kartu pasiima ir Dovą.

Tai audioknyga apie tuos, kurie užsidarę savo kambariuose. Kuriems trūksta vilties, prasmės, gyvybės. Tiems, kuriems dažnai nuobodu ir neįdomu. Šioje istorijoje, kurioje susipina dabartis ir praeitis, fantazija ir realybė, lyriniai elementai ir detektyvas, svarbiausiais tampa tėvas ir sūnus, kurie ieško paslaptingo kūrinio, tačiau suranda kur kas daugiau.

Ilona Ežerinytė – trijų prestižinių Lietuvos vaikų literatūros premijų laureatė, literatūros konkursų laimėtoja ir nominantė, tarptautinės vaikų ir jaunimo literatūros asociacijos IBBY narė, kūrybinio rašymo mokytoja. „Skiriama Rivai“ – ketvirtoji rašytojos knyga.

Muzikinių iliustracijų autorius Gediminas Kalinas.

Audioknygos leidybą iš dalies parėmė Lietuvos Kultūros Taryba.