Ilja Grzeskowitz
Mąstyk, daryk, keisk

Ilja Grzeskowitz

Mąstyk, daryk, keisk

Autorius:
Pavadinimas:
Mąstyk, daryk, keisk
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio puslapių skaičius:
178
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-01-3790-1
Išleidimo duomenys:
Alma littera 2019 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Pokyčių konsultantas ir lektorius Ilja Grzeskowitz knygoje „Mąstyk, daryk, keisk. Imkitės atsakomybės ir keiskite savo gyvenimą dabar“ atskleidžia paprastas tiesas, kurias taip svarbu kasdien prisiminti ir pritaikyti praktikoje, kad nebūtume tik savo gyvenimo stebėtojai.

Gyvename sudėtingu laiku, kai nemažai žmonių nuolat jaučiasi nelaimingi gyvendami taip, kaip gyvena, būdami visuomenės dalimi, dirbdami ar net leisdami laiką namuose. Užuot čiupę jautį už ragų ir pakeitę savo gyvenimą, dažnai laukiame, kol tai padarys kas nors kitas, nes patiems imtis pokyčių pernelyg baisu. Užuot keitęsi patys, laukiame, kol atsakomybę prisiims kiti. Užuot ėmęsi tuojau pat įgyvendinti savo svajones, vis laukiame tobulos akimirkos. Tačiau tiesa ta, kad tokia akimirka niekada neateis.

Knygos autorius paskelbė karą tokiam „palauksiu ir pažiūrėsiu“ požiūriui. Jis siūlo planą, kuris padės įveikti pokyčių baimę. Jis išsamiai pristato, kaip žingsnis po žingsnio galima pasiekti trokštamų rezultatų – drąsiai svajojant ir imantis veiksmų. Autorius atskleidžia, kaip iš tiesų veikia motyvacija, kodėl pokyčių baimė yra jūsų geriausias draugas ir kokie žodžiai gali pakeisti visą jūsų gyvenimą.

Norite įkurti verslą, padaryti karjerą, apkeliauti pasaulį, parašyti knygą ar tiesiog užkalbinti svajonių partnerį? Darykite tai dabar! – siūlo I. Grzeskowitz.

„Noriu pasakyti jums, kad nuolat prisimintume vieną faktą: mūsų laikas čia, žemėje, yra ribotas ir kartais, deja, praeina greičiau, nei numanome. Todėl turime išragauti jį kiek įmanoma ir išsunkti iš visų gyvenimo sričių kuo daugiau.“
Ilja Grzeskowitz

I. Grzeskowitz griauna motyvacinius mitus ir skelbia apie vertybių sugrįžimą. Jis nurodo pačius svarbiausius dalykus, kurie padės pritaikyti būtiniausius pokyčius versle ir gyvenime. „Mąstyk, daryk, keisk“ padės gyventi naudojantis galimybėmis, o ne prisitaikant prie apribojimų.

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.