Eglė Zakaraitė
Kodėl geroms mergaitėms patinka blogi berniukai?

Eglė Zakaraitė

Kodėl geroms mergaitėms patinka blogi berniukai?

o gal meilėje nėra gerų ar blogų žmonių, yra tavo arba ne?

Autorius:
Pavadinimas:
Kodėl geroms mergaitėms patinka blogi berniukai?
Diktorius:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
3 val. 12 min. 37 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-96260-0-0
Išleidimo duomenys:
Saviugda 2021 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
5.0
1 įvertinimas
viršelis
Aprašymas

Jei bent į vieną teiginį atsakysi „taip", ši knyga – tavo:

„Oi, tu velnių priėdusi (-ęs)" – ar kada nors girdėjai tokią frazę?
Gal jautiesi be galo bloga, nors iš tiesų esi labai geras žmogus.
Turi daug klausimų, nes nežinai, kas ir kaip su tavimi vyksta.
Jautiesi geras žmogus, bet visi kiti galvoja, kad esi bloga (-as).
Tiesiog nesupranti, kas yra blogai, o kas gerai.
Visi tau sako, kad tu per daug gera (-as), todėl tave skriaudžia.
Nemoki pasipriešinti aplinkos spaudimui, kokiai ar kokiam reikia būti.
Jauti, kad turi tam tikrų įsitikinimų, kurie tau trukdo, bet nežinai, kaip juos pakeisti.

Jauti, kad esi verta (-as) daugiau, tačiau nežinai, kokiai ar kokiam būti, gerai (-am) ar blogai (-am).

Smalsu, kaip formuojasi asmenybė, kas lemia įsitikinimus, pasirinkimus, kas daro įtaką žmogaus gerovei? Mūsų patirtys, įsitikinimai ir turimos žinios vienaip ar kitaip lemia tolesnį mūsų gyvenimą. Yra daugybė faktorių, kurie sukūrė tave tokią (-į), kokia (koks) esi dabar. Galbūt tu dabar nesi patenkinta (-as) savo gyvenimo kokybe, galbūt nori pasikeisti ir svajoji pakeisti savo lemtį. O jeigu aš duočiau galimybę suvokti, kad tu gali keisti savo gyvenimą taip, kaip nori. Ką keistum, ką nuo šiandien darytum kitaip? Galbūt nekeistum nieko, o gal atvirkščiai – pasielgtum kitaip, pvz., neužmegztum santykių su tuo žmogumi... Aš noriu tau duoti laisvę rinktis, kaip modeliuoti savo gyvenimą. Supratusi (-ęs) save, savo dabartį ir priėmusi (-ęs) savo praeitį bei viską geriau apmąsčiusi (-ęs) tu gali kurti savo ATEITĮ tokią, kokią nori. Svarbiausia suprasti savo veiksmus, išmokti priimti, su meile padėkoti ir paleisti.

Nuo šiandien sulig kiekviena diena tu tampi asmenybe ir kuri savo ateitį taip, kaip nori. Viliuosi, kad perskaičiusi (-ęs) šią knygą suprasi, kad meilėje nėra blogų žmonių, meilėje yra tavo arba ne. O šis suvokimas padės tau lengviau bei greičiau atleisti, paleisti, pamiršti, greičiau atkurti santykius arba sukurti naują darnų santykį su savimi, o vėliau su antrąja puse.

Tikiu, kad skaitydama (-as) šią knygą ne kartą nusišypsosi, pasibjaurėsi, nustebsi, nubrauksi ašarą. Knyga labai lengvai skaitoma ir su malonumu tave įtrauks į herojų gyvenimus. Ir pagaliau ši knyga tau leis rasti atsakymą, kodėl geroms mergaitėms patinka blogi berniukai. O gal jie nėra jau tokie blogi? Gal aš bloga? O gal aš gera ir jis geras, tiesiog jis ne man, o aš ne jam. Arba mes skirti vienas kitam, bet kažko anksčiau nesupratome, todėl taip dažnai ir pykomės.

Viliuosi ir tikiuosi, kad ši knyga jums patiks ir joje atrasite tai, ko būtent dabar reikia. Taigi leidžiamės į kelionę. Knyga subalansuota moterims, bet idealiai tinka vyrams!

Šioje knygoje labai daug tiesos, kurią žino visi, tik dažnai nutyli. Juk gėda apie tai garsiai kalbėti. Ši knyga daug kam pakeis požiūrį į santykius. Ir tai, kas yra geras ar blogas žmogus santykiuose.

Dėmesio!!!

Jei pripažįstate sau, kad galite pasirinkti blogiuką (-ę), geriau ieškokite profesionalios pagalbos. Taip problemą išspręsite greičiau ir nereikės savęs graužti dėl dar vienų nenusisekusių santykių.