Daiva Babilevičienė
Uždaryk duris iš kitos pusės

Daiva Babilevičienė

Uždaryk duris iš kitos pusės

gyvenimas su toksiškais žmonėmis, emocinis smurtas, aukos vaidmuo ir išgijimas

Pavadinimas:
Uždaryk duris iš kitos pusės
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
6 val. 22 min. 59 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-01-3856-4
Išleidimo duomenys:
Alma littera 2019 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Nors nepalieka žaizdų ar mėlynių, emocinis smurtas žeidžia nė kiek ne mažiau. Knygoje „Uždaryk duris iš kitos pusės“ koučingo specialistė Daiva Babilevičienė padės atpažinti toksiškus, emociškai žudančius santykius ir užbaigti tai.

Laikas išsiaiškinti ir suprasti, kodėl nemylime savęs? Kodėl tapome aukomis ir kas aukas sieja? Kuo jos panašios? Ir kaip užbaigti tai, kas skaudina? Tik tai padarius, bus įmanoma pakilti naujam gyvenimui. Daiva Babilevičienė įsitikinusi: mes pajėgūs atsispirti nuolat pilamiems nuodams.

Kaip išsigydyti šias nematomas žaizdas ir randus? Pirmas žingsnis tvirtos savivertės link – savianalizė, antrasis - tolerancijos skaudinamiems dalykams mažinimas. Puslapis po puslapio įgusi atpažinti toksiškus žmones šeimoje ar partnerystėje, tarp draugų, giminaičių, darbe, visuomenėje ir išsivaduoti iš jų įtakos.

Nuo emocinio ir psichologinio smurto neapsaugotas niekas. Visi gali tapti aukomis. Autorė sako, kad knyga „Uždaryk duris iš kitos pusės“ – tai jos patirties ir ieškojimų kelias, į kurį ji kviečia ir savo skaitytojas. Kartu su autore sužinosime, kodėl tampama emocinio smurto auka ir kaip to išvengti. Galiausiai pakalbėsime apie tai, kaip po negatyvios patirties atsitiesti, išmokti gerbti save ir iš naujo pamilti gyvenimą.

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.