Po Lietuvą su šeima

Po Lietuvą su šeima

kelionių vadovas

Autorius:
--
Pavadinimas:
Po Lietuvą su šeima
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio puslapių skaičius:
247
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786094731174
Išleidimo duomenys:
Terra Publica 2019 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

Kokybiškai kelionei su šeima būtinas aiškus maršrutas, lankytinų objektų sąrašas ir... numatytos vietos pietums. Vadovas „Po Lietuvą su šeima“ siūlo leistis į kelionę po nepažintą Lietuva su artimiausiai žmonėmis - savo šeima.

Netiesa, kad Lietuvoje be Trakų pilies ir Kryžių kalno nėra ką pamatyti. Kiekvienas regionas gali pasiūlyti įdomių muziejų, pažintinių takų, apžvalgos bokštų ar įspūdingų gamtos paminklų. Tačiau juos ne visada lengva surasti.

Fotografas ir keliautojas Vytautas Kandrotas knygoje „Po Lietuvą su šeima: 25 maršrutai“ pateikia populiariausias kelionės kryptis, išsamiai pasakoja apie lankytinas vietas. Tai pačios įdomiausios kelionės, į kurias galėsite leistis tiek pėsti, tiek su dviračiais, tiek patogiai įsitaisę automobilyje. Knyoje pateikta informacija padės suderinti pažintinį ir poilsinį turizmą.

Knygoje siūlomi maršrutai ir lankytinos vietos pritaikytos keliaujantiems kartu su vaikais. Čia siūlomos įvairios edukacinės programas, pažymėtos žaidimų ir poilsio aikštelės gamtoje. Dviejuose šimtuose knygos „Po Lietuvą su šeima: 25 maršrutai“ puslapių telpa visa Lietuva - nuo kiekvieno atskiro regiono iki trumpų sustojimų pajūryje.

Atsivertę knygą rasite ne tik parengtus 25 maršrutus po Lietuvą, bet ir 250 lankytinų šalies objektų, nurodytas skirtingas kelionių kryptis po Lietuvos miestus ir regionus, dviračių maršrutus. Gausiai iliustruotuose leidinio puslapiuose pateikiama ne tik bendriausia informacija, bet ir įdomūs faktai apie lankomas apylinkes, trumpas keliautojo žodynėlis, maitinimo įstaigos ir kita naudinga informacija.

Knygoje rasite pramogų ir žaidimų, kad keliaujant laikas neprailgtų ir būtų linksma.

Raktažodžiai