Jonathan Hoban
Eik su vilku

Jonathan Hoban

Eik su vilku

išlaisvink intuiciją, pasitikėjimą ir vidinę galią

Autorius:
Pavadinimas:
Eik su vilku
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio puslapių skaičius:
196
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786090138533
Išleidimo duomenys:
Alma littera 2019 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

Turbūt ne kartą stresinėje situacijoje esate girdėję patarimą „giliai ramiai kvėpuok“, tačiau kartais galima išgirsti ir kitą patarimą - „truputį pasivaikščiok“. Pasirodo, tai - labai rimtas pasiūlymas. Tiek norintiems nusiraminti, tiek susikaupti ar net… įveikti depresiją. Londone gyvenantis terapeutas Jonathan Hoban knygoje „Eik su vilku“ atskleidžia, kaip chaosą paversti tvarka ir ramybe... ramiai žingsniuojant!

Kada paskutinį kartą teko išeiti ilgai, neskubant pasivaikščioti? Ne, ne bėgti už kampo į krautuvę ar vėluoti į pasimatymą bare kitame miesto kvartale. Ne bėgti į nuvažiuojantį autobusą ir maklinėti po parduotuves. Ne! Kada paskutinį kartą teko išeiti ramiai pasivaikščioti parke ar miške? Kada paskutinį kartą po pasivaikščiojimo pajutote jėgų ir energijos antplūdį?

Ėjimas padeda mums pajusti save, savo jausmus, padeda atsigręžti į savo vidų ir tapti nuoširdiems patiems sau. Einant pabunda intuicija ir dažnai pavyksta rasti atsakymus į seniai kamuojančius kasdienius klausimus. Mūsų protėviai pėsčiomis išvaikščiojo visą Žemės rutulį – galbūt verta sekti jų pėdomis?

Raktažodžiai