Sccott H. Young
Spartusis mokymasis

Sccott H. Young

Spartusis mokymasis

įvaldykite sudėtingus įgūdžius, pranokite konkurentus ir paspartinkite savo karjerą

Autorius:
Pavadinimas:
Spartusis mokymasis
Diktorius:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
8 val. 50 min. 50 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-8254-49-5
Išleidimo duomenys:
Liūtai ne avys 2020 | Klaipėda
Prieinamos kopijos rengėjas:
5.0
1 įvertinimas
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

Nuolat atnaujinkite savo žinias bei išmokite naujų įgūdžių, išlikite reikalingi, būkite lankstūs ir žaibiškai prisitaikykite prie naujų darbų, užduočių ar pareigų. Tik taip išliksite ir sulauksite sėkmės.

Saviugdos žanro knyga „Spartusis mokymasis“ siūlo devynis principus, kaip įvaldyti naujus bet kokio sudėtingumo įgūdžius, apsaugoti savo karjerą nuo krizių ir įgyti pranašumą.

Autorius spartųjį mokymąsi apibrėžia kaip savarankišką ir intensyvią žinių bei įgūdžių įgijimo strategiją. Knyga „Spartusis mokymasis: įvaldykite sudėtingus įgūdžius, pranokite konkurentus ir paspartinkite savo karjerą“ suteikia 3D vaizdą, kaip mes mokomės, taikome ir išlaikome informaciją. Visko galima išmokti, o Scott H. Young pavyzdžiai patvirtina šį įsitikinimą.

Dauguma knygų apie mokymąsi orientuotos į gana siaurą akademinę sritį, tačiau šis leidinys iš tikrųjų padeda išmokti įgūdžių, kuriuos galite pritaikyti realiame gyvenime. O koks vienas naudingiausių įgūdžių? Išmokti mokytis!

Jei nenorite metų metus trintis universitetų auditorijose ar įklimpti į kelių mėnesių kursus, ši knyga yra puiki pamoka, kaip žmonės gali mokytis efektyviai ir greitai. Scott H. Young pateikia daugybę spartaus mokymosi pavyzdžių ir sieja juos su naujausiais moksliniais tyrimais bei viską suskirsto į devynis patogius principus.