E. Douglas Kihn
Kinų medicina šiuolaikiniame pasaulyje

E. Douglas Kihn

Kinų medicina šiuolaikiniame pasaulyje

kaip išvengti nerimo, skubėjimo ir persivalgymo

Autorius:
Pavadinimas:
Kinų medicina šiuolaikiniame pasaulyje
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
9 val. 48 min. 35 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-01-3940-0
Išleidimo duomenys:
Alma littera 2019 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

Nors XXI a. senoji kinų medicina gali atrodyti kaip pasenusi ir neveiksminga, ši unikali knyga pakeis jūsų požiūrį. Joje iš naujo žvelgiama į tūkstančių metų senumo praktikas ir siekiama jas pritaikyti skubančio šiuolaikinio žmogaus poreikiams. Socialinių tinklų keliamas stresas, nuolatinis mėgavimasis nesveiku maistu, nesibaigiantys darbų sąrašai ir jų pagimdytas nerimas – tai aktualiausios šiandienos žmogaus kasdienybės problemos, kurias gali padėti spręsti žinios apie senąją kinų mediciną.

Knygoje „Kinų medicina šiuolaikiniame pasaulyje“ apžvelgiami šeši dažniausiai pasitaikantys sindromai, kuriuos sukelia širdies, kepenų ir blužnies disbalansas. Šie organai yra svarbiausi senovės kinų medicinos atramos taškai. E. Douglas Kihn knygos puslapiuose ne tik diagnozuoja, bet ir ieško būdų kaip padėti. Jis atskleis, kaip žalingus įpročius pakeisti sveikais. Kihno mokymo pagrindas – penki elementai, aštuoni principai ir dvylika pirminių kanalų, kuriuos harmonizuoti padės specialūs, nesunkiai namie atliekami pratimai. Tereikia visai nedaug pastangų, kad išmoktumėte pritaikyti ilgus metus kauptą tradicinės kinų medicinos lobyną sau.