Michail Litvak
Psichologinis aikido

Michail Litvak

Psichologinis aikido

psichologinės savigynos vadovas

Autorius:
Pavadinimas:
Psichologinis aikido
Diktorius:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
5 val. 54 min. 42 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-96156-0-8
Išleidimo duomenys:
Laimės laikas 2020 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys

Medicinos mokslų daktaro, psichoterapeuto Michail Litvak saviugdos knyga „Psichologinis aikido“ yra skirta vadovams, vadybininkams, pedagogams, psichologams ir visiems, kurie domisi komunikacijos problemomis. Autorius aprašo originalų elgsenos metodą, padedantį užmegzti santykius be pykčio ir agresijos. Michail Litvak remiasi savo sukurtu amortizacijos principu.

Psichologijos principai valdo kiekvieną žmonių bendravimo momentą. Asmuo, įvaldęs psichologinį aikido, gali manevruoti per santykius ir lengvai išvengti konfliktinių situacijų, kurios tyko už kiekvieno posūkio. Daktaras Michail Litvak saviugdos knygoje „Psichologinis aikido“ dalijasi savo žiniomis ir patirtimi bei siūlo puikų vadovą, kurį turėtų išstudijuoti kiekvienas, norintis tapti sėkmingu psichologinio aikido praktiku.

Aikido yra japonų kovos menas, pabrėžiantis vieningą kūno ir dvasios sąveiką. Ši knyga nėra apie fizinę aikido praktiką, tačiau ji paremta šio mokymo principais. „Psichologinis aikido“ kalba apie žmonių konfliktų sprendimą ir prevenciją, nukreipiant agresorių energiją į juos pačius. Tai taikoma bet kokio pobūdžio agresijai: šeimoje, gatvėje ar darbe.