Helen Russell
Laimės atlasas

Helen Russell

Laimės atlasas

pasaulio šalių laimės paslaptys

Autorius:
Pavadinimas:
Laimės atlasas
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
8 val. 55 min. 1 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-5-415-02579-4
Išleidimo duomenys:
Vaga 2019 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Kaip išmokti būti laimingu? Toks klausimas kankina kone kiekvieną. Universalių taisyklių nėra, bet britų rašytoja Helen Russell šioje knygoje kviečia pasižvalgyti, kur gi tos paslaptingos laimės randa po įvairias pasaulio vietas išsibarstę gyventojai.

Havajai, Islandija, Turkija, Sirija ir dar bent dvidešimt įvairių šalių turi savo laimės receptą. Ir kiekvienas jų tinka įvairioms gyvenimo situacijomis. Šiandien jaudinatės atsidūrę kryžkelėje ir negalite priimti sprendimo? Atsiverskite puslapį apie Kiniją ir iš šios šalies gyventojų išmokite xingfu. Šis žodis kinų kalba reiškia buvimą laimingu ir suteiks tikslą veikti.

Iš italų galime išmokti dolce for niente – suteikti sau galimybę nieko neveikti. Šiame skubančiame amžiuje, kur atrodo, kad kiekviena poilsio minutė yra laiko švaistymas, nieko neveikimas tapo didžiule prabanga, kuri tikrai gali suteikti laimės.

„Laimės atlase“ perskaitę apie graikų meraki, sužinosite, kaip bet kokiai veiklai atsiduoti iš visos širdies ir ją mylėti.

Japonų wabi-sabi išmokys ieškoti grožio netobulume ir paprastume.

Indų jugaad pažadins kūrybiškumą.

Nyderlandų gezellig primins, kad kasdienis jaukumas taip pat suteikia laimės.

Tailandiečių mai pen ra – apie tai, kad nereikia visko rimtai imti į galvą.

Airių craic teigia, kad nėra nieko geriau už linksmybes geroje kompanijoje..

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.