Kimberley Chambers
Geluonis

Kimberley Chambers

Geluonis

detektyvinis romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Geluonis
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
11 val. 34 min. 8 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-9955-13-895-2
Išleidimo duomenys:
Jotema 2020 | Kaunas
Prieinamos kopijos rengėjas:
5.0
2 įvertinimai
viršelis
Aprašymas

„Geluonis“ – bestselerių autorės Kimberley Chambers kriminalinis trileris apie išdavystę, smurtą ir meilę. Kai neišskiriami draugai atsiduria skirtingose įstatymų pusėse gero nelauk…

Dvylikametis Tomis gyveno gana laimingą gyvenimą, kol jį šipulius sudaužė automobilio avarija ir mamos mirtis. Berniukas buvo nusiųstas pas dėdę, bet ten ilgai neužsibuvo ir galiausiai pateko į vaikų namus. Čia jis sutiko Džyrę – mergaitę, kuri taip pat patyrė skaudžias likimo skriaudas. Vaikai greitai supranta, kad jų draugystė bus kitokia nei turėtos lyg šiol ir jie gali vienas kitu besąlygiškai pasitikėti.

Savo šešioliktojo gimtadienio dieną Tomis palieka vaikų namus, bet žada sugrįžti pas Džyrę, kai tik ji švęs savąjį. Deja, taip nenutinka, nes Tomis dabar priklauso garsiausių miesto nusikaltėlių Darlingų šeimai. Vaikinas pradėjo gyventi įdomų ir turtingą gyvenimą.

Džyrė negali patikėti, kad buvo taip skaudžiai išduota. Skaudus smūgis pakeičia jos likimą. Mergina tampa visų gerbiama policininke Kime Regan. Ji sėkmingai kopia karjeros laiptais, turi vaikiną ir gyvena gražų gyvenimą. Tačiau Kimė vis dar svajoja susitikti su Tomiu nors ir numano, kad pasimatymo aplinkybės džiaugsmo nekels ir net turės skaudžių pasekmių – vaikystės draugai atsidūrė skirtingose įstatymo pusėse. Be to, Kimė Regan planuoja dalyvauti operacijoje “Geluonis” ir sužlugdyti Darlingų klaną.