Georgie Blalock
Kita Vindzorų mergina

Georgie Blalock

Kita Vindzorų mergina

romanas apie princesę Margaretą, karališkųjų rūmų maištininkę

Autorius:
Pavadinimas:
Kita Vindzorų mergina
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
10 val. 52 min. 7 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786094870064
Išleidimo duomenys:
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Diana, Kate Middleton, Meghan Markle – žavios, garsios ir populiarios karališkosios šeimos atstovės, tačiau princesė Margareta perspjauna jas visas. Neklaužada, maištinga, žavi mergina gyveno šlovės sūkuryje, o knygoje jos portretą piešia netikėtai į tokią aplinką patekusi Vera.
Princesę Margaritą dažnai buvo galima sutikti besisukančią aukštuomenės sūkuryje. Cigaretė dantyse, kokteilis rankose – toks vaizdas sunkiai derinasi su „antrosios eilėje į karalienės titulą“ pareigomis. Jaunesnioji karalienės Elžbietos sesuo svajojo mylėti ir aktyviai gyventi, bet protokolas ir visuomenė ją gerokai spaudė į rėmus.
Vera – nuskurdusios aristokratų šeimos atžala. Ji aprauda per karą žuvusį sužadėtinį bei prisidengusi slapyvardžius rašo meilės romanus. Netikėtai paaiškėja, kad princesė Margareta yra jos knygų gerbėja ir pakviečia Verą kartu pasilinksminti ir praleisti laiką. Vėliau Vera tampa princesės Margaretos antrąja fleirina, stebėtoja ir paslapčių saugotoja. Georgie Blalock romane „Kita Vindzorų mergina“ Veros akimis piešia prieštaringą princesės gyvenimo portretą.
Autorė Georgie Blalock teigė, kad ruošdama medžiagą knygai suprato, koks kartėlio kupinas buvo Margaretos gyvenimas. Oficialiai ji karalienės sesuo, bet iš tiesų tik antrarūšė princesė saistoma protokolo, bet be jokių realių pareigų, ateities ar statuso. Buvimas atsargine (Margareta būtų karūnuota, jei jos seseriai Elžbietai kas nors nutiktų) gerokai apkartino moters gyvenimą ir paskatino maištauti.