Rachel Winters
Meilė pagal sutartį, arba Romantinė komedija

Rachel Winters

Meilė pagal sutartį, arba Romantinė komedija

romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Meilė pagal sutartį, arba Romantinė komedija
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
12 val. 8 min. 20 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786094664779
Išleidimo duomenys:
Tyto alba 2020 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Rachel Winters – žurnalistė, skiltininkė, vieniša, neturi nei vaikų, nei gyvūnų, gyvena Londone, šiuo metu dirba Orion leidykloje redaktore, todėl yra labai panaši į pirmosios savo knygos veikėją Evę. Tik Evė, nors visada svajojo kurti scenarijus, yra užstrigusi agentūroje kaip asistentė. Atrodo, amžiams.
Evės bosas Montis, kino ir televizijos agentūros savininkas – girtuoklis ir plevėsa. Evės socialinis gyvenimas – apgailėtinas. Evės karjera jau 7 metus stovi vietoje. Evės asmeninis gyvenimas… neegzistuoja. Ir čia dar ne viskas – ji greit gali netekti savo darbo vietos. Nes svarbiausias klientas, gražuolis scenaristas Ezra Česteris atsisako rašyti scenarijų romantinei komedijai – Oskaro laimėtojai nerašo tokių niekų ir apskritai – jis, matote, jomis netiki! O be scenarijaus Evės agentūrai – galas.
Evė iš nevilties meta Ezrai beprotišką iššūkį: jeigu ji sugebės jam įrodyti, kad romantiška meilė egzistuoja, jis privalės parašyti tą prakeiktą scenarijų. Ir jai nelieka nieko daugiau, kaip tik…bandyti susitikinėti su vyriškiais pačiai. Taip, kaip filmuose!