Yangsze Choo
Dvasių nuotaka

Yangsze Choo

Dvasių nuotaka

romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Dvasių nuotaka
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
12 val. 49 min. 25 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786090140819
Išleidimo duomenys:
Alma littera 2020 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Li Lan priklauso bankrutavusiai aristokratų šeimai. Mergina dėl savo ateities neturi jokios vilties. Likimo nelengvina ir jos tėvas, kuris yra įnikęs į opijų bei skolas. Netikėtai tėvas dukrai parneša žinia – mergina galinti nurašyti šeimos skolas bei pasirūpinti namais visam gyvenimui, jei sutiks tekėti už turtingiausio miesto žmogaus sūnaus. Pasiūlyme slypi viena keista aplinkybė – būsimas vyras prieš keletą mėnesių buvo nužudytas.

Retai praktikuojama santuoka su mirusiu žmogumi dažniausiai būdavo skirta nuraminti nerimstančią sielą. Mergina niekada nesvajojo tapti dvasių nuotaka, nes tai reiškia, kad sutikusi taip ištekėti ji pasmerktų save vienatvei. Li jaučiasi dėkinga, kad tėvas jos nespaudžia priimti pasiūlymo. Kaina labai didelė, tačiau apsilankiusi būsimų uošvių namuose, mergina visgi sutinka tekėti už vaiduoklio, nors širdį skaudina susižavėjimas kitu – naujuoju būsimo šešuro įpėdiniu. Po kelių naktų naujuose namuose nuotaka suvokia, kad sapnuose ją lanko sutuoktinis, o jo šeima turi baugių paslapčių.
Kiekvieną naktį mergina yra įtraukiama į pomirtinį Kinijos pasaulį, kuriame klesti atskiras gyvenimas – ištisi miestai, intrigos, kerštingos dvasios. Šiame pasaulyje ji privalo išsiaiškinti tiesą apie tamsias savo vyro šeimos paslaptis.