Colleen Hoover
Ką praleidau, kol miegojai

Colleen Hoover

Ką praleidau, kol miegojai

Autorius:
Pavadinimas:
Ką praleidau, kol miegojai
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
7 val. 58 min. 34 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786094792830
Išleidimo duomenys:
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Dažnai manoma, kad santuoka išyra išblėsus meilei, juoką pakeitus pykčiui, o susižavėjimą – paniekai. Tačiau - ne visada. Kartais žmonės tiesiog pasikeičia ir nebegali būti kartu. Taip nutiko ir Kvin su Grehemu. „The New York Times“ bestselerių autorės Coleen Hoover romane „Ką praleidau, kol miegojai“ ir pasakojama judviejų byrančios santuokos ir išblėsusios meilės istorija.

Grehemas ir Kvin sutinka vienas kitą, atrodo, blogiausią kiekvieno iš jų gyvenimo dieną, tačiau abu negali ignoruoti lyg kibirkštis įsižiebusios abipusės simpatijos. Tada, kai pasaulis, atrodo, subyrės į šipulius, gimsta meilės viltis. Romantinį filmą primenanti jų pažinties pradžia per ilgus santuokos metus virsta nykia kasdienybe, be to nutinka keletas skaudžių įvykių.

Bėgant metams Kvin ir Grehemo laimė po truputį virsta iliuzija. Daugėja užgniaužtų skaudulių ir nutylėtų minčių, nuoširdžius pokalbius keičia tyla. Abu jaučiasi grimztantys į nykų rutinos liūną. Kvin ir Grehemas žino, kad reikia kokio nors sprendimo: jis arba taps jų išsigelbėjimu, arba žymės jųdviejų bendro kelio pabaigą.