Valdas Pruskus
Ekonomika ir filosofija: sąveikos ir trajektorijos

Valdas Pruskus

Ekonomika ir filosofija: sąveikos ir trajektorijos

monografija

Autorius:
Pavadinimas:
Ekonomika ir filosofija: sąveikos ir trajektorijos
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio puslapių skaičius:
200
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786094579875
Išleidimo duomenys:
Technika 2017 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

Profesoriaus Valdo Pruskaus monografija "Ekonomika ir filosofija: sąveikos ir trajektorijos", skirta ekonomikos filosofijai, – solidžios akademinės patirties ir plačių mokslinių interesų vaisius, deja, jau paskutinis nuraškytas nuo jo ilgamečių tyrinėjimų medžio. Medžio, nes jo susikertančių šakų lajoje plėtojosi ir tarpusavyje derėjo daugiakrypčiai ir įvairiasluoksniai filosofijos bei sociologijos projektai, sumanymai, idėjos, ilgainiui išplėtoti į mokslo monografijas ir vadovėlius.

Šioji monografija "Ekonomika ir filosofija: sąveikos ir trajektorijos", kurioje gvildenama ekonomikos filosofijos problematika, puikiai atskleidžia garbaus atminimo profesoriaus novatorišką, vietomis kiek postmodernistinį mąstymą, neretai netikėtus akademinius judesius ir net savotišką metodologinę ironiją, kartas nuo karto nukreiptą į konservatyvius tyrimo metodus taikančius humanitarinių mokslų bendruomenės atstovus.