S. K. Tremayne
Ugnies vaikas

S. K. Tremayne

Ugnies vaikas

romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Ugnies vaikas
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
13 val. 9 min. 33 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-00-6657-7
Išleidimo duomenys:
Alma littera 2019 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

„Pagaliau viskas stoja į savo vietas“, – galvoja Reičelė, kai išteka už išvaizdaus, charizmatiško ir pasakiškai turtingo Deivido. Vienišą gyvenimą Londone ji iškeis į dienas prabangioje viloje ant vandenyno kranto Kornvalyje, kur galės mėgautis meile, patogia buitimi ir posūnio Džeimio dėmesiu.

Tačiau staiga vaiko elgesys pasikeičia. Berniukas ims pasakoti apie keistus ir nejaukius dalykus - jis teigia iš savo mirusios motinos vėlės sužinojęs siaubingą istoriją. Ar Džeimis taip keršija savo pamotei? O galbūt jis pats turi daugybę praeities traumų, kurios kalba už jį?

Reičel ims domėtis savo vyro praeitimi ir vis daugiau dalykų ima kelti jos įtarimą. Kodėl jis taip nenori kalbėti apie berniuko priepuolius ir keistą jo elgesį? Kokia buvo tikroji jo ankstesnės žmonos, Džeimio motinos, ankstyvos mirties priežastis?

Kai gaivias saulėtas vasaros dienas pakeis rudens liūtys ir dargana, kai rugpjūčio žvaigždėtą dangų pakeis atšiaurus gruodis, Reičel ims baimintis, kad Džeimio pranašystės slepia tiesą.