Ann Patchett
Vieningieji

Ann Patchett

Vieningieji

romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Vieningieji
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
11 val. 26 min. 52 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-479-035-5
Išleidimo duomenys:
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Amerikiečių rašytojos Ann Patchett romanas „Vieningieji“ – penkių dešimtmečių trukmės saga, kurioje susipina dviejų šeimų likimai. Kaip ir daugelis kitų autorės kūrinių, knyga pripažinta New York Times bestseleriu.

Vieną sekmadienio vakarą prokuroro padėjėjas Bertas Kazinsas, palikęs namuose žmoną ir vaikus, su džino buteliu rankoje atvyksta į kolegos, kurio beveik nepažįsta vakarėlį, į kurį jo niekas nekvietė.

Netikėtas Berto Kazinso bučinys su šeimininko žmona Beverli Kiting nebuvo nei planuotas, nei rimtas. Tačiau šis įvykis sugriovė dvi santuokas ir visiems laikams pakeitė keturių suaugusiųjų ir šešių vaikų gyvenimus.

Ir, galbūt, jei ne tie ant knygos viršelio pavaizduoti apelsinai, nieko nebūtų atsitikę. O galbūt jau anksčiau savaip sukrito likimo domino kauliukai, ir tai kas įvyko, negalėjo neįvykti.

Viename iš geriausių romanų psichologinės prozos meistrė Anne Patchett pasakoja apie tai, kaip susiklostė šių šeimų likimas per ateinančius penkiasdešimt metų.

Kazinsų ir Kitingų vaikų širdyse užgimęs nusivylimas savo tėvais, taps gija, kuri suvienys abiejų šeimų atžalas ir paženklins jų likimus.

Raktažodžiai