Santa Montefiore
Kregždė ir kolibris

Santa Montefiore

Kregždė ir kolibris

romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Kregždė ir kolibris
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
14 val. 42 min. 2 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786090125236
Išleidimo duomenys:
Alma littera 2016 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

„Kregždė ir kolibris“ 20 pokario metų besitęsianti istorija apie vaikystės laimę, skaudžias sielos žaizdas, norus, lemtingus sprendimus ir jausmus, nepaisančius nei laiko, nei atstumo.Džordžas Boltonas po karo grįžta į gimtuosius namus Devono grafystėje. Rita, su didžiule baime visus tuos metus laukusi mylimojo, tikisi už jo ištekėti, tačiau karo baisumus išgyvenęs lakūnas – jau ne tas žmogus, kurį ji išlydėjo. Negalėdamas nuraminti sužeistos sielos Džordžas nusprendžia keliauti į Argentiną ir bent metus praleisti savo tetos ūkyje. Ritos širdis sudaužyta, bet mergina pažada jo laukti.

Ritą jau seniai myli Maksas, karo pradžioje jos senelės išgelbėtas žydų berniukas, išaugęs į patrauklų jaunuolį. Jis daugybę laiko praleidžia su savo mylimąja, bet ji, deja, jį telaiko draugu, nes jos širdis vis dar priklauso Džordžui.

Tą, kurio Rita taip laukia, į namus Devone parves nelaimė. Kai Džordžas ją išvysta, jį vėl užvaldo prisiminimai, jam suvirpa širdis.

Ką jis darys? Kaip pasikeis sužinojusios Makso paslaptį Ritos jausmai? Ir kur visus šiuos žmones nuves vienoks ar kitoks jų pasirinkimas?

Savo romanais tikiuosi nuplukdyti jus prie saulėtesnių krantų, bet kartu priminti, kad visa, kas nuostabu, yra šalia. Mano knygos – tai pirmiausia meilės istorijos, nes meilė man užvis svarbiausia. Tikiuosi, skaitydami jas juoksitės ne mažiau nei graudinsitės ir, žinoma, bent valandėlę užsimiršite.

Santa Montefiore