Herbjørg Wassmo
Tora. Kn. 3, Beodis dangus

Herbjørg Wassmo

Tora. Kn. 3, Beodis dangus

[romanas]

Autorius:
Pavadinimas:
Tora. Kn. 3, Beodis dangus
Leidinio formatas:
Kalba:
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-01-5794-7
Išleidimo duomenys:
Alma littera 2023 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
Alma littera 2023 | Vilnius
Nerezervuotų licencijų skaičius:
2 iš 3
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Romanų trilogijos „Tora“ trečioji knyga.

Leidinys prieinamas!

Leidinys atitinka EPUB prieinamumo (EPUB Accessibility 1.1 ir WCAG 2.2 AA lygio) reikalavimus, kuriais užtikrinama kokybiška skaitymo patirtis visiems skaitytojams, tarp jų – ir asmenims, turintiems skaitymo sutrikimų ar regos negalią. Leidinį sertifikavo Lietuvos audiosensorinė biblioteka (LAB).

Trečiasis „Toros“ trilogijos romanas „Beodis dangus“ – paskutinis pasakojimas apie Norvegijos šiaurėje gyvenančią merginą. Persikėlusi į Breilaną Tora vylėsi, kad visi ją kamavę demonai liko praeityje, tačiau jos ramaus gyvenimo iliuzija dūžta į šipulius. Miręs kūdikis paliko Torai ne tik fizines, bet ir negyjančias dvasines žaizdas.

Balansuodama tarp gyvenimo ir mirties, jauna mergina vis giliau grimzta į kančios ir beprotybės liūną, o vienintele Toros atrama tampa netikėtai pasirodžiusi teta Rakelė. Sužinojusi siaubingą merginos paslaptį Rakelė, nepaisydama sunkumų, pasiryžta padaryti viską, kad apsaugotų Torą ir suteiktų jai šansą gyventi savo gyvenimą. Tačiau kas pasirūpins Tora, kai tetos Rakelės nebebus?

Leidinio sertifikatas: https://itraukiojileidyba.lt/cert/e9032672-048f-4c4c-8550-4b7220a9fd11.html