Vilties knyga

Vilties knyga

Autorius:
--
Pavadinimas:
Vilties knyga
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
3 val. 24 min. 41 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-444-539-2
Išleidimo duomenys:
Sofoklis 2023 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Išeitis visada yra. Tiesiog šią akimirką tu dar neradai išėjimo.

Drąsūs žmonės dalijasi jautriomis gyvenimiškomis istorijomis. Apie pačias įvairiausias skausmingas patirtis skirtingais gyvenimo etapais, apie nelengvus iššūkius, išeičių paieškas, pagalbos sau būdus. O visa vienijantis vardiklis – viltis.

„Jaunimo linijos“ inicijuotoje knygoje „Vilties knyga“ – psichoterapeutės Ingos Juodkūnės pokalbiai su garsiais ir mažiau žinomais žmonėmis apie psichikos sveikatos problemas ir jų įveikimą. Šie žmonės perėjo šalta ir karšta, todėl jų patirtys – lyg kaleidoskopas, leidžiantis kiekvienam pažvelgti į savo vidų. Juk, pripažinkime, ten ne visada šviesu, bet tikrai visada verta eiti į šviesą, neprarasti vilties.

Psichoterapeutės pašnekovai pasakoja, kaip jiems pavyko pasveikti ir susigrąžinti gyvenimo džiaugsmą, atrasti viltį, kai tai atrodė sunkiai įmanoma. Psichologiniai iššūkiai gali paliesti kiekvieną, o juos išgyvenančių žmonių patirtys aprėpia visą jausmų paletę. Svarbu netylėti, kalbėti apie savo išgyvenimus, taip pat gebėti išklausyti ir išgirsti kitą.

Kas yra blogiausia? Ogi abejingumas žmogui. Abejingumas jo būsenai, jo istorijai. „Vilties knyga“ yra tarsi priešnuodis abejingumui kalbant apie psichikos sveikatos problemas.