Hannah Jane Parkinson
Dideli maži džiaugsmai

Hannah Jane Parkinson

Dideli maži džiaugsmai

pakvieskime ramybę į namus

Pavadinimas:
Dideli maži džiaugsmai
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
5 val. 31 min. 5 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-493-059-1
Išleidimo duomenys:
Liūtai ne avys 2023 | Klaipėda
Prieinamos kopijos rengėjas:
3.0
1 įvertinimas
viršelis
Aprašymas

Tai didelio populiarumo Didžiojoje Britanijoje sulaukusi knyga apie paprastus malonumus mūsų gyvenime, kupiname skubėjimo ir streso. Trumpos esė apie kasdienes smulkmenas: tobulai jaukus chalatas, raudonas lūpdažis ar kvepianti vonia – tai pirmieji veiksmingi žingsniai sielos nerimui įveikti. Autorė dalijasi savo pačios atradimais, padėjusiais rasti kelią iš chaoso į ramų ir harmoningą gyvenimą. Gyvenimiški pavyzdžiai – iš pirmo žvilgsnio per paprasti, kad atkeiptume į juos bent kiek daugiau dėmesio nei į banalią buitį, tačiau būtent šie maži dalykai gali pavirsti nuostabiais ritualais, vedančiais darnos ir pusiausvyros link beprotiškai skubančiame nūdienos pasaulyje.

„Mums derėtų geriau tvarkytis su pavydu ir negeranoriškumu. Galbūt todėl švyčiu per savo bičiulių knygų pristatymus, kuriuose taip dažnai tenka lankytis, ir virpėdama dalyvauju įkurtuvėse namuose, kurių niekada neįpirkčiau. Žinoma, kyla pagunda naujuosius savininkus užrakinti vonios kambaryje ir apsistoti, bet, svarbiausia, – džiaugiuosi dėl jų. Ir, dar svarbiau, siekiu, kad tai būtų nuoširdu.“ – vienoje iš džiaugsmo esė rašo autorė.

Ši nedidelė ir šiltų jausmų kupina knyga „Dideli maži džiaugsmai: pakvieskime ramybę į svečius“ kviečia paglostyti katiną, pasivaikščioti ankstyvą savaitgalio rytą ir išbandyti dar šimtą septynis būdus, kaip įkurdinti savo namuose ir sieloje ramybę.