Ilaria Bernardini
Geros mergaitės

Ilaria Bernardini

Geros mergaitės

romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Geros mergaitės
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
6 val. 19 min. 6 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-03-0828-8
Išleidimo duomenys:
Svajonių knygos 2022 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

„Įtempta ir bauginanti istorija apie draugystę, besivaržančias priešininkes ir maniakišką elgesį, nupasakota skalsia ir dailia proza.“ Abigail Dean

Martina – gera mergaitė. Ji trokšta būti geriausia gimnaste pasaulyje. Bet to paties nori ir kiekviena kita jos pažįstama sportininkė, kiekviena kita gera mergaitė, žinanti pergalės kainą. Geros mergaitės badauja ir nerimauja, ginčijasi ir nemiega, maniakiškai seka kiekvieną konkurenčių judesį. Kiekvieną traumą. Kiekvieną mirtį.

Per intensyvias, savaitę trunkančias varžybas atšiaurioje Rumunijoje Martina ir jos komandos draugės turi atsilaikyti prieš sunkiausius išbandymus, o bet koks silpnybės požymis gali kaipmat prišaukti pabaigą. Tačiau prie išbandymų jos įpratusios: metų metus tebesitęsianti artimiausių žmonių apatija, negyjančios mėlynės, amžinas skausmas, nesitraukiantis alkis – jos gali pakelti viską. Jos – geros mergaitės.

Savaitės gale viena iš gimnasčių bus negyva. Kiekviena gera mergaitė žino, ką gali dėl jos mirties prarasti. Bet geriau žino, ką gali laimėti.