Kęstutis Peleckis, Aistė Mažeikienė, Valentina Peleckienė
Verslo komunikacija ir derybos

Kęstutis Peleckis, Aistė Mažeikienė, Valentina Peleckienė

Verslo komunikacija ir derybos

vadovėlis

Pavadinimas:
Verslo komunikacija ir derybos
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio puslapių skaičius:
427
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-457-916-5
Išleidimo duomenys:
Technika 2016 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Vadovėlyje "Verslo komunikacija ir derybos" pateikiami verslo komunikacijos ir derybų teoriniai pagrindai, apibūdinami komunikacijos efektyvumo veiksniai, veiksmingo komunikavimo principai. Daug dėmesio skiriama komunikacijos strateginei orientacijai, aptariama emocijų vieta verslo komunikacijoje ir derybose, pristatomos emocijų valdymo galimybės ir taktikos. Pristatomi kūno kalbos skaitymo ir valdymo pagrindai, klausymo svarba verslo komunikacijoje ir derybose, nagrinėjama pasiruošimo verslo komunikacijai ir deryboms svarba ir turinys, informacijos mainų derantis tikslai ir pagrindai, įrodymo, argumentavimo, įtikinimo taktikos ir technikos, oponento pastabų neutralizavimo būdai, galimos manipuliacijos ir sprendimų priėmimo bei derybų, dalykinių pokalbių užbaigimo metodai.

Šiuo vadovėliu galės naudotis aukštųjų mokyklų vadybos, ekonomikos, komunikacijos ir kitų specialybių studentai, siekiantys įgyti verslo komunikacijos, verslo derybų ir dalykinių pokalbių vedimo sričių žinių.

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.