Christophe André
Trijų minučių meditacija

Christophe André

Trijų minučių meditacija

Autorius:
Pavadinimas:
Trijų minučių meditacija
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio puslapių skaičius:
192
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-466-406-9
Išleidimo duomenys:
Tyto alba 2019 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Atsaką spartėjančiam gyvenimo tempui ir pasaulyje plintantiems nerimo bei panikos sutrikimams turi prancūzų psichoterapeutas Christophe’as Andre - atsiverskite „Trijų minučių meditaciją“, nusiraminkite ir... medituokite.

Christophe’as Andre knygą sudaro 40 tekstų, kurie padės į pasaulį pažvelgti kitomis akimis – su meile sau ir kitiems. Christipheris Andre dalinasi pratimais, kuriuos nesunkiai galėsite kasdien atlikti namuose, be to, sužinosite nemažai naudingos informacijos iš jo asmeninės bei profesinės patirties. Jis - vienas pirmųjų, ėmusių naudoti meditaciją psichoterapijoje.

Nėra nė vienos priežasties atsisakyti galimybės medituoti. Tai naudinga tiek psichinei, tiek fizinei sveikatai. Meditacija lemia teigiamus biologinius pokyčius, stiprina atsparumą ligoms, slopina uždegimus, stabdo ląstelių senėjimo procesus ir gali teigiamai veikti už stresą atsakingų genų ekspresiją. Bet svarbiausia meditacijos nauda – galimybė pažinti save, atsikratyti negatyvizmo ir atkurti dvasinę pusiausvyrą, bei pozityvų požiūrį į aplinkinį pasaulį.

Knygos autorius teigia, kad nors sąmoningumo meditacija – labai sena praktika, šiandien ji išgyvena renesansą. Tą lemia keletas veiksnių: pirmiausia, tai sekuliarus jos pobūdis, antra - atsvara vartotojiškumo bei skaitmenizacijos procesų daromai žalai. Tai puiki proga pažvelgti į save ir pasaulį su meilę.

„Trijų minučių meditacija“ – tarsi pagalbininkas, žinantis atsakymus į visus pradedančiajam kylančius klausimus. Arba tai galima vadinti profesionalaus psichoterapeuto konsultacija – tiesą sakant, net 40 jų! Pradėkite jau dabar!

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.