Kotryna Zylė
Siela sumuštinių dėžutėje

Kotryna Zylė

Siela sumuštinių dėžutėje

nelabai baisios istorijos

Autorius:
Pavadinimas:
Siela sumuštinių dėžutėje
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
2 val. 14 min. 35 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-8120-64-6
Išleidimo duomenys:
Aukso žuvys 2021 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
5.0
3 įvertinimai
viršelis
Aprašymas

Trumpame aprašyme Kotryna Zylė teigia, kad šią knygą įkvėpė vaikystėje girdėtos istorijos. Rašytojos tėtis mėgo pasakoti apie įvairius žmogaus susidūrimus su raganomis, baubais ar kitomis mitologinėmis būtybėmis. Autorė šias istorijas įvilko į šiuolaikinį rūbą, tad nusiteikite, kad šiandieniniai siaubūnai gali gyventi po jūsų lova, kaimynystėje ar spintoje. Čia ragana pagrobusi pieną gali užpilti apatinio buto kaimynus, o su dvasiomis susisiekiama telefonu. O kur dar tai, kas slypi sumuštinių dėžutėje!

Knyga skirta visiems, kurie mitologiją nori pažinti nauju būdu. Kotryna Zylė siūlo tradicinio siužeto istoriją įpintą į šiuolaikinį rūbą. O baigusi pasakojimą autorė pasidalina tuo, ką vaikystėje jai sekė tėtis, tai yra tradiciniu mitu. Štai pavyzdžiui, senosios raganos pavogdavo karvės pieną, o naujųjų laikų nelabosios tuština kaimynų šaldytuvuose laikomas pakuotes.

Išlikite ramūs, kad ir su kuo susidurtumėte! Knyga įkvepia atidžiau dairytis, juk aprašyti veikėjai gyvena tarp mūsų! Knyga iliustruota autorės piešiniais, kurie sustiprina baugią ir mistišką atmosferą.