Lauren Westwood
Motinos tyla

Lauren Westwood

Motinos tyla

romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Motinos tyla
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
10 val. 9 min. 32 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-444-369-5
Išleidimo duomenys:
Sofoklis 2021 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
1.5
2 įvertinimai
viršelis
Aprašymas

Įtraukiantis romanas apie motinų ir dukterų ryšius bei juos ardančias paslaptis. Tai emocionalus ir permainingo siužeto kūrinys, kurio pabaiga priblokš.

Skajos Terner šeima iširo tą dieną, kai mirė jos dvynė sesuo Džinė. Atrodo, tai buvo nelaimingas atsitikimas, tačiau ne vieną mažo Škotijos miestelio gyventoją persekioja tos nakties paslaptis.

Skaja neatsimena, kas nutiko, bet tikėdama, kad motina ją kaltina dėl Džinės mirties, išvyko iš karto po laidotuvių. Juk rami ir atsakinga Skaja turėjo prižiūrėti veržlią ir charizmatišką Džinę. Sprukusi į JAV mergina bandė įgyvendinti bendrą seserų svajonę: išgarsėti savo kūrybos dainomis. Tačiau be Džinės viskas ne taip, o svajonė tarsi neteko skonio.

Ilgus metus Skaja beveik nebendravo su motina, kol vienas skambutis parginė ją namo. Kai tik Skaja atvyksta į savo vaikystės namus, iš karto pajunta, kad kažkas ne taip. Jos motina seserų vaikystės kambarį išlaikė nepaliestą, tarsi tikėtų, kad Džinė gali grįžti. O miestelyje šnabždamasi, kad mirties vakarą Skajos sesuo dvynė buvo ne viena.

Skaja nori išsiaiškinti paslaptį, tačiau greitai suvokia, kad tiesa gali galutinai išardyti šeimą. Ar ji gerai pažinojo savo seserį? O motiną?