Harriet Tyce
Raudonasis apelsinas

Harriet Tyce

Raudonasis apelsinas

trileris

Autorius:
Pavadinimas:
Raudonasis apelsinas
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
10 val. 35 min. 10 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-480-217-1
Išleidimo duomenys:
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Debiutinis rašytojos Harriet Tyce trileris „Raudonasis apelsinas“ – tamsus, unikalus ir intriguojantis. Apžvalgininkai teigia, kad negalėsite atsitraukti!

Elison sėkminga moteris. Jos teisininkės karjera įgauna pagreitį. Namuose laukia rūpestingas vyras ir žavi dukra. Kolegos ją priima kaip lygiavertę ir Elison pagaliau yra pasirengusi imtis pirmosios žmogžudystės bylos. Advokatei tai itin svarbus žingsnis paaukštinimo link. Tačiau nepaisant pasiekimų ir ambicijų Elison yra tarsi užprogramuota save naikinti.

Jos vyras nuolat kritikuoja motinystės įgūdžius ir verčia jaustis kalta, dėl per mažai skiriamo dėmesio šeimai. Moteris yra įsivėlusi į žiaurų ir pavojingą seksualinį romaną, kuris netrukus peržengs visas ribas ir sugadins jos gyvenimą. Priklausomybė nuo alkoholio tampa nekontroliuojama.

Elison klientė pripažįsta nužudžiusi savo vyrą ir sutinka su bet kokia bausme. Tačiau ji slepia grėsmingą paslaptį, o jos atskleidimas gali būti pražūtingas. Atrodo, kad labiau komplikuotos situacijos sugalvoti jau neįmanoma, tačiau Elison pradeda gauti ciniškas ir grėsmingas anonimines žinutes – kažkas per daug gerai žino apie jos asmenines paslaptis ir akivaizdžiai nori moterį sužlugdyti.

Autorė savo dinamišku stiliumi ir originaliais, ydingais veikėjais sugeba prikaustyti skaitytojų dėmesį ir neleidžia atitrūkti iki pat pabaigos, kur laukia šokiruojanti atomazga. Painūs siužeto vingiai bei simpatijų nekeliantys veikėjai trilerį „Oranžinis apelsinas“ gerokai išskiria iš kitų. Jis sulaukė daugybės gerų atsiliepimų ir lyginamas su „Mergina traukinyje“.