Mielas Liūdesy

Mielas Liūdesy

jaunimo rašytojai ir paaugliai apie tamsiąją meilės pusę

Autorius:
--
Pavadinimas:
Mielas Liūdesy
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
6 val. 22 min. 22 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-8168-91-4
Išleidimo duomenys:
Gelmės 2020 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Į jaunuolių laiškus nuoširdžiai atsakė Becky Albertalli, Adi Alsaid, Libba Bray, Heather Demetrios, Amy Ewing, Zach Fehst, Gayle Forman, Corey Ann Haydu, Varian Johnson, Amy Sarig King, Nina LaCour, Kim Liggett, Kekla Magoon, Sarah McCarry, Sandhya Menon, Cristina Moracho, Kasmine Warga, Ibi Zoboi.

Knyga, skirta jaunimui, jau patyrusiam pirmuosius skaudžius meilės išgyvenimus. Populiarūs jaunimo rašytojai susivienijo tam, kad padėtų viso pasaulio paaugliams susivokti savo jausmuose ir išgyventi pirmosios meilės sukeltą skausmą.

Juk mes visi jau tai darėme: liūdnos dainos; sms žinutės, kurių nebesiųsime; nuotraukos, kurias ištrinsime iš socialinių tinklų. Meilės istorija baigėsi ir atrodo, kad mūsų siela niekada nebeatsigaus. Nors ne visi tiksliai žino, kas yra meilė, tačiau visi patyrėme, kaip jaučiasi sudaužyta širdis ir kur tiksliai ji skauda.

Dauguma iš mūsų tampa ekspertais, kai reikia patarti kaip išgyventi meilės ligą. Juk patys tai patyrėme, patys ieškojome įkvėpimo toliau gyventi, ieškojome savyje jėgų ir ėjome į priekį. Meilės širdgėlą įmanoma įveikti! Tačiau paaugliai ne visada tuo tiki.

Šiame rinkinyje jaunimo pamėgti ir populiarūs rašytojai atsako į realius paauglių laiškus. Jie kalba labai įvairiomis temomis, tokiomis kaip smurtas, išsiskyrimas, neištikimybė, vienatvė, apgaulė.

Rašytojų atsakymai yra itin asmeniški, atviri ir sklidini meilės bei teikiantys vilties anoniminiams laiškų rašytojams. Rinkinyje „Mielas Liūdesy: jaunimo rašytojai ir paaugliai apie tamsiąją meilės pusę“ mėgiami autoriai surinko visą savo gyvenimo išmintį norėdami priminti, jog tik drąsūs žmonės gali mylėti be baimės. Rizikuokite, o jei viskas klostysis ne taip, knygoje rasite patarimų kaip gydyti žaizdas, nuraminti liūdesį ir vėl imti tikėti savimi.

Paaugliai neturi jaustis vieniši ir apleisti. Ši knyga padės suvokti, kad panašias kančias jaučia visi,.

Raktažodžiai