Candice Carty-Williams
Kvinė

Candice Carty-Williams

Kvinė

romanas

Pavadinimas:
Kvinė
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
11 val. 37 min. 30 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-466-516-5
Išleidimo duomenys:
Tyto alba 2020 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Kvinė – dvidešimt šešerių metų gražuolė žurnalistė. Ji pusiau britė, pusiau jamaikietė. Juodaodė. Mergina dirba laikraščio redakcijoje ir nuolat turi įrodinėti, kad nėra blogesnė už baltuosius savo kolegas, kurie į jos pasiūlytas straipsnių temas apie juodaodžių problemas nežiūri rimtai, tačiau su mielu noru Kvinę įsiverstų į lovą. Po išsiskyrimo su draugu, kuris buvo baltasis ir atsisakė ją ginti nuo rasistinių šeimos išpuolių, mergina ieško meilės tam netinkamose vietose. Ten, kur pavojingi vyrai įsiskverbia į smegenis ir menkina savivertę.

Kvinė šokinėja nuo vieno abejotino sprendimo prie kito ir jai nuolat kyla klausimai: „Ką tu darai?“, „Kodėl tu tai darai?“, „Kas tu nori būti?“ Tai klausimai, su kuriais susiduria kiekviena šiuolaikinė moteris. Rašytoja Candice Carty-Williams, pasitelkusi žavią pagrindinę veikėją, pasižyminčia puikiu humoru ir sarkazmu, ieško atsakymų, ką reiškia būti moterimi šiandieniniame pasaulyje.

Romanas „Kvinė“ – juokingas, kandus ir labai taiklus. Meilė, karjera, rasė, šeima – kelios temos, kurios seka per visą siužetą. Skaitytojai netruks pamilti pagrindinę veikėją ir jaudintis dėl jos daromų netinkamų sprendimų. Kvinė žengė toliau ir giliau nei Bridžita Džouns. Ji naujųjų laikų moteris.

Raktažodžiai