Ilchi Lee
Nusprendžiau gyventi 120 metų

Ilchi Lee

Nusprendžiau gyventi 120 metų

senovės ilgaamžiškumo, gyvybingumo ir gyvenimo transformacijos paslaptis

Autorius:
Pavadinimas:
Nusprendžiau gyventi 120 metų
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio puslapių skaičius:
236
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-469-070-9
Išleidimo duomenys:
Mijalba 2019 | Kaunas
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

Vienas žymiausių šių dienų meditacijos mokytojų Ilchi Lee meta iššūkį – perskaitę knygą „Nusprendžiau gyventi 120 metų“ be baimės priimsite neišvengiamus gyvenimo pokyčius, o senatvė nebeatrodys baugi ir liūdna.

Daugelio mūsų gyvenimas tarsi iš anksto apibrėžtas – iki 65-erių mes sunkiai dirbame ir tikimės, kad po to dar bent pora dešimtmečių gyvensime tik sau: atsipalaiduosime, ilsėsimės, turėsime galimybę užsiimti patinkančia veikla. Galėsime skirti laiko sau. Tačiau Ilchi Lee klausia – o jei turėtumėte dar daugiau laiko? Kokios galimybės atsivertų, jei sulaukę pensinio amžiaus galėtumėte gyventi dar keturis ar penkis dešimtmečius?

Dvasinis mokytojas iš Pietų Korėjos sako, kad ilgesnis gyvenimas – misija įmanoma! Kiekvienas iš mūsų turime galimybę pratęsti biologinius limitus net iki 120-ies metų. Tačiau tikslas yra ne ilgi metai, bet gyvenimo kokybė. Viskas priklauso nuo to, kokių vertybių mes siekiame ir kokį gyvenimo būdą sulaukę garbaus amžiaus pasirinksime.