David Sinclair
Gyvenimo trukmė

David Sinclair

Gyvenimo trukmė

kodėl senstame ir kodėl tai neprivaloma

Autorius:
Pavadinimas:
Gyvenimo trukmė
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
15 val. 38 min. 28 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-427-449-7
Išleidimo duomenys:
Kitos knygos 2020 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
5.0
1 įvertinimas
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

Jau tūkstantmečius žmonija svajoja apie jaunystės eliksyrą, kuris galėtų jei ne sustabdyti, tai bent ženkliai sulėtinti senatvę. Ar tai įmanoma? Šiandien žmonės gyvena gerokai ilgiau nei mūsų protėviai, tačiau visi be išimties senstame. Kodėl? Knygos autorius David A. Sinclair kviečia skaitytojus pasivaikščioti po laboratorijas ir sužinoti, ką modernus mokslas išsiaiškino apie senėjimo procesą ir kokias paslaptis atskleidžia naujausi gyvų organizmų tyrimai.

Šiuo metu kelias į ilgesnį gyvenimą gana sudėtingas, tačiau visiems žinomas. Sportas. Laimingi santykiai. Streso vengimas. Tinkama augalinė mityba. Pasninkas. Kontrastinis dušas. Žalingų įpročių atsisakymas. Meditacija. Geras miegas. Visa tai gerina imuninę sistemą ir leidžia senti lėčiau. Knygoje patvirtinamas šių metodų efektyvumas, tačiau yra dar šis tas, apie ką kalba David A. Sinclair.