Vadimas Zizas
(Ne)adekvatus Aš

Vadimas Zizas

(Ne)adekvatus Aš

siek laimės nekenkdamas kitiems

Autorius:
Pavadinimas:
(Ne)adekvatus Aš
Diktorius:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
4 val. 21 min. 4 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-475-296-4
Išleidimo duomenys:
V. Zizas 2019 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
5.0
1 įvertinimas
viršelis
Aprašymas

„(Ne)Adekvatus Aš“ gimė iš didelio noro padėti kitiems išvengti skaudžių klaidų ir pasirinkti teisingą kelią. Anksti netekęs mamos ir patyręs kitų sudėtingų likimo išbandymų, Vadimas Zizas savo pavyzdžiu įrodo – išeitis visada yra. Žmogus gali rinktis, su kuo bendrauti, kuo tikėti ir ką pasiekti. Nors gyvenimo scenarijai dažnai primena kino filmą, bet prarasto laiko ar žmonių realybėje nebesusigrąžinsi. Garsus vyras skatina atsibusti iš vidutinybės miego, išdrįsti keisti savo mąstymą ir tapti pagarbos vertu žmogumi. Kiekvienas gali ir turi būti laimingas.

Su jaunimo pamėgtais seminarais pradėjęs važinėti po Lietuvą, knygos autorius pastebėjo pavojingą tendenciją: šalyje dar labai trūksta pozityvaus nusiteikimo, pasiryžimo keistis ir drąsos priimti siunčiamus išbandymus. Vadimas Zizas garsiai kalba apie nemalonius dalykus, nes nori įgalinti ir išlaisvinti kuo daugiau žmonių. Vienintelis kelias tai padaryti – įjungti mąstymą, mokytis, rasti savo kelią ir judėti pirmyn.

Knyga skirta jauniems vyrams, jų moterims, jų šeimoms – visiems, kurie jaučia didžiulį poreikį pradėti iš naujo, pradėti jau dabar.