Šiaurės miestelis

Šiaurės miestelis

audioserialas apie jaunus mus

pirmas ir antras sezonai

Autorius:
--
Pavadinimas:
Šiaurės miestelis
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
4 val. 35 min. 16 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
--
Išleidimo duomenys:
Bilietų nėra 2018 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
Bilietų nėra 2018 | Vilnius
5.0
1 įvertinimas
viršelis
Aprašymas

1 sezonas. Audioserialas apie jaunus mus. Draugai susiduria su kasdien kiekvienam iškylančiais klausimais – ką veikti, kaip gyventi, kur dingo karštas vanduo ir kodėl vis dar neskambina Monika? Apie tai, kas skauda, apie tai, kas užknisa ir apie tai, kas padeda judėti į priekį. Nors ir iš lėto kartais.

JONAS ieško naujo buto nuomai, LUKAS išsiskiria su mergina. JONAS su LUKU ieško buto nuomai: normalaus, gero. Jonas turi gerą darbą ir gali sau tai leisti. Skirtingai nuo Luko, žinoma. Bet būtent Lukas randa jiems naujus namus. Tik ne centre. Šiaurės miestelyje. Ne, Šiaurės miestelis nėra centras! Ne, butas nėra su dviem miegamaisiais (kaip jie tarėsi), o trim. Tai kas dabar? Reikia ieškoti dar vieno kambarioko? Gal SIMAS pagaliau išsikraustys iš Pilaitės? Užtat koks balkonas (ar tikrai?)! Ir kokia kaimynė ONA (tikrai)! O dar – kur buvus, kur nebuvus atsiranda ir Jono buvusi meilė KOTRYNA, prasitampiusi su puse Vilniaus bernų. Lukas padarys viską, kad šita merga Jono daugiau neįskaudintų! Hm. Tai kas čia dabar bus? Daug visko. Tame tarpe ir Berlynas. Berlynas? Aha.

2 sezonas. Prieš metus išsiskyrusi, jauna, perspektyvi kompozitorė Marija pati to nesuvokdama skyrybų liūdesį glaisto niekur nevedančiais pasimatymais, trumpalaikiais fiziniais ir emociniais ryšiais. Naujas etapas prasideda rudenį, kai Marija pradeda dėstyti Lietuvos teatro ir muzikos akademijoje. O ir asmeninis gyvenimas ima keistis susipažinus su bendraamžiu savo studentu.

Istorijos apie jaunus mus – ieškančius, bijančius, norinčius ir klystančius.

Kaip žinoti, kad šis bandymas kurti santykius bus sėkmingas, kai giliai viduje žinai, kad nori, bet nežinai, kaip tą padaryti? Kaip suprasti, kad būtent dabar, būtent šis butas, partneris ar karjeros posūkis yra tai, ko tau reikia? Ir kaip būti užtikrintiems, kad už posūkio nelaukia dar viena katastrofa?

Scenarijaus autorės Birutė Kapustinskaitė ir Teklė Kavtaradzė
Montažo režisierius – Ričardas Matačius
Įrašų režisierius – Paulius Markevičius
Montažo garso režisierius – Raimundas Paulauskas.
Įrašų garso režisierė – Iveta Macevičiūtė.
Garso takelis – Golden Parazyth.
Prodiuserė – Rasa Kregždaitė.
Vaidina: Šarūnas Zenkevičius, Laurynas Jurgelis, Severina Špakovska, Jurgis Marčėnas, Kirilas Glušajevas, Vitalija Mockevičiūtė, Julija Šatkauskaitė, Sigita Pikturnaitė ir Milda Noreikaitė
Projektą dalinai finansuoja Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondas.