Belinda Bauer
Kirtis

Belinda Bauer

Kirtis

romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Kirtis
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
10 val. 44 min. 43 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-479-301-1
Išleidimo duomenys:
Prieinamos kopijos rengėjas:
5.0
1 įvertinimas
viršelis
Aprašymas

Vieną karštą 1998-ųjų metų dieną greitkelyje sugenda šeimos automobilis. Besilaukianti mama neturi kitos išeities ir yra priversta eiti ieškoti pagalbos. Mašinoje palieka tris mažamečius vaikus. Pažadėjusi greitai grįžti ji paskiria vienuolikmetį Džeką atsakingu ir liepia nesitraukti nuo automobilio bei saugoti dvi jaunesnes sesutes.

Valandos bėga, karštis neslūgsta, vaikams darosi ir nuobodu, ir neramu. Galiausiai Džekas apsisprendžia eiti ieškoti mamos, kuri taip ir negrįžo. Ir negrįš, o vaikų gyvenimas pasikeis amžiams.

Po kurio laiko policija aptinka moters kūną. Visai šalia palikto automobilio. Kas ir kodėl ją nužudė?

Prabėga trys metai. Šeimos tėvas panyra į depresiją ir negali pasirūpinti savo vaikais. Vieną dieną jis išeina į parduotuvę ir negrįžta. Džekas ir vėl tampa atsakingu už sesutes. Jis sugeba apgauti socialines tarnybas bei kaimynus, kad gyvena kartu su labai daug dirbančiu tėvu. Paauglys pats prisiima atsakomybę už šeimą. Tam, kad išgyventų jis daro viską, net pradeda vagiliauti iš kitų namų. Berniukas vagia ne tik daiktus. Jis į save siurbia ir kitų žmonių gyvenimus, kas kartą svetimuose namuose su liūdesiu apžiūrinėja šeimų nuotraukas, guli vaikų lovose ir svajoja apie kitokį gyvenimą, kurį atėmė mamos žudikas. Vieną dieną įsibrovęs į svetimus namus vaikinas randa peilį. Jis yra jis įsitikinęs – šiuo peiliu buvo nužudyta jo mama.