Robert N. Munsch
Mylėsiu tave amžinai

Robert N. Munsch

Mylėsiu tave amžinai

Autorius:
Pavadinimas:
Mylėsiu tave amžinai
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
9 min. 29 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9789955234050
Išleidimo duomenys:
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

„Mylėsiu tave amžinai“ – knyga apie besąlygišką motinos meilę savo vaikui. Sūpuodama neseniai gimusį vaiką, mama dainuoja lopšinę:
Mylėsiu tave amžinai,
Man būsi brangus visada,
Kol plaka širdis, kol alsuoju,
Tu mano vaikelis esi.
O paskui knygelėje pasakojama apie augančio vaiko ir motinos ryšį. Net kai berniuko elgesys veda ją iš kantrybės, ji vis tiek aplanko jį miegamajame ir supdama rankose dainuoja lopšinę, taip prisiekdama amžiną meilę. Kai suaugęs sūnus palieka namus, ji ir toliau užklysta į jo kambarį, tyloje niūniuodama lopšinės žodžius.
Galiausiai sūnus aplanko motiną jos mirties patale ir dainiuoja jai kiek pakeistą tos pačios lopšinės versiją. Grįžęs namo, jis lopšinę dainuoja supdamas naujagimę dukrą – gyvenimo ciklas tęsiasi. Yra dalykas, kuris išlieka amžinai. Tai – nuoširdi meilė.

Knyga slepia graudžią ir jautrią jos autoriaus Roberto Munscho šeimos dramą. Lopšinės žodžius ir knygos idėją jis sugalvojo, kai su žmona du kartus nesėkmingai bandė susilaukti vaikų – abu kartus kūdikiai gimė negyvi. Kaip teigia autorius, lopšinės žodžiai jam atstojo ašaras ir nuramindavo. Ilgą laiką jis slėpė šiuos žodžius net nuo savo žmonos, kol galiausiai nusprendė parašyti knygą „Mylėsiu tave amžinai“.